Ik draag graag een lipstick op mijn lippen, zeker als het gaat om mooie licht roze of kleuren die juist opvallend zijn. Bij de kruidvat trok mijn aandacht dan ook direct naar het schap van Essence. De lipsticks zagen er prachtig uit, en nam de mooie oud roze kleur mee met de naam Love Me.

Essence Lipstick Love Me

Essence lipstick Love Me

De huls

Op het eerste oog is de huls simpel, maar zeker erg leuk. De huls van de lipstick is zwart en bevat ook een mooie roze lijn in het midden. Deze roze lijn is gelijk aan de kleur van de lipstick zelf. Het is daarom ook zeker makkelijk om de lipstick kleur makkelijk terug te vinden in je make-up stash. Boven op de dop zit het mooie logo van Essence verwerkt.

Essence lipstick Love Me

Lipstick kleur

De lipstick kleur is prachtig, en heeft een prachtige oud roze kleur. Ik draag dit soort kleurtjes graag over dag door dat het bij veel make-up looks mooi past. Het is een mooie lichte kleur die zeker veel zouden staan. Ook de lipstick zelf heeft het logo van Essence.

Essence lipstick Love Me

Swatch en pigmentie

De pigment van de lipstick is zeker goed. De lipstick dekt goed en smeert fijn uit om de lippen. Ik draag zelf de lipstick erg vaak, en vooral over dag naar mijn werk pak ik deze lipstick al gauw uit mijn stash.

Essence lipstick Love Me

Mijn mening over de Essence Love Me lipstick

Ik heb ik een foto gemaakt waar je kan zien hoe de Essence lipstick Love Me op mijn lippen eruit ziet. De foto heb ik in een klein spiegeltje gemaakt met de camera, maar ik vind hem wel een duidelijk beeld geven hoe de kleur over komt bij mij. Ik ben zeker tevreden met deze prachtige lipstick! De lipstick kost €2,39 bij de Kruidvat.

Draag jij wel eens een roze lipstick?
liefs gea van glamview

34 Reacties

  1. Wat een super mooi kleurtje! Ik hoor zoveel positief over de Essence lipsticks, ben zelf erg benieuwd er naar geworden!

  2. Mooi kleurtje maar vind essence niet zo een tof merk, buiten hun nagellakjes. Misschien toch eens een lipstick gaan proberen dan ! x

  3. Wauw heel erg mooi! Echt een perfecte kleur waar ik nog naar op zoek ben! Ik ga snel eens een bezoekje bij de kruidvat brengen (:

  4. De kleur staat zo gaaf bij je blonde lokken! Fijn dat het review zo duidelijk en overzichtelijk is. Thnx!
    Fijn weekend♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *