7 mei 2014

Essence lipstick Love Me

Essence lipstick Love Me

Ik draag graag een mooie lipstick op mijn lippen en dan vooral mooie licht roze kleuren of een kleur die juist mooi opvallend is. Toen ik langs de kruidvat moest voor een nieuwe eyeliner, trok mijn aandacht vooral ook naar de lipsticks uit het Essence schap. Ik moest er wel even tussen kijken, want ik vind het merk fantastisch en ik was erg benieuwd hoe de lipsticks van Essence zouden zijn. Mijn oog viel als eerste al gauw op een mooie oud roze kleur, namelijk een mooie oud roze kleur met de naam Love Me.


Essence lipstick Love Me

Huls

Op het eerste oog is de huls simpel, maar zeker erg leuk. De huls van de lipstick is zwart en bevat ook een mooie roze lijn in het midden. Deze roze lijn is gelijk aan de kleur van de lipstick zelf. Het is daarom ook zeker makkelijk om de lipstick kleur makkelijk terug te vinden in je make-up stash. Boven op de dop zit het mooie logo van Essence verwerkt.

Essence lipstick Love Me

Lipstick kleur

De lipstick kleur is prachtig, en heeft een prachtige oud roze kleur. Ik draag dit soort kleurtjes graag over dag door dat het bij veel make-up looks mooi past. Het is een mooie lichte kleur die zeker veel zouden staan. Ook de lipstick zelf heeft het logo van Essence.

Essence lipstick Love Me

Swatch en pigmentie

De pigment van de lipstick is zeker goed. De lipstick dekt goed en smeert fijn uit om de lippen. Ik draag zelf de lipstick erg vaak, en vooral over dag naar mijn werk pak ik deze lipstick al gauw uit mijn stash.

Essence lipstick Love Me
 

Mijn mening

Ook heb ik een foto gemaakt waar je kan zien hoe de kleur is op mijn lippen. De foto heb ik in een klein spiegeltje gemaakt met de camera, maar ik vind hem wel een duidelijk beeld geven hoe de kleur over komt bij mij. Ik ben zeker tevreden met deze prachtige lipstick! De lipstick kost €2,39.

Ook heb ik stiekem toen ik deze lipstick kocht nog één lipstick gekocht van Essence, ook hier van zal binnenkort een review online komen op mijn blog! Houd dus mijn blog zeker even in de gaten. Ik ben benieuwd wat jullie van de lipstick vinden?            
                                          

34 opmerkingen

 1. Echt een prachtige kleur <3 Ik heb zelf ook twee lipsticks van Essence en vind ze zo fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooi kleurtje! Ik hoor zoveel positief over de Essence lipsticks, ben zelf erg benieuwd er naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een super mooie kleur =)
  Staat je ook erg leuk!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje maar vind essence niet zo een tof merk, buiten hun nagellakjes. Misschien toch eens een lipstick gaan proberen dan ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wist niet dat de lipsticks van Essence zo mooi waren! Mooie verpakking en leuk kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb hem ook het is nu een van mn favorieten! en die spiegel heb ik ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh ziet er heel mooi uit ! Lief kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleur, hij staat je heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een mooie kleur, staat je goed! Perfect voor de zomer :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb toevallig laatst ook een essence lipstick gekocht. Kon niet kiezen tussen deze of die ik uiteindelijk heb gekocht. Vind hem ook wel fijn. Liefs,
  http://imkcool.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw heel erg mooi! Echt een perfecte kleur waar ik nog naar op zoek ben! Ik ga snel eens een bezoekje bij de kruidvat brengen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kleur! Ik hou van zulke kleurtjes, niet te opvallend maar toch heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! Super mooi kleurtje! Dit wordt mijn volgende lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke kleur! Ik denk dat ik hem ook eens ga kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Love Me heb ik ook en is echt een mooi kleurtje. Hij staat je prachtig meis. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De kleur staat zo gaaf bij je blonde lokken! Fijn dat het review zo duidelijk en overzichtelijk is. Thnx!
  Fijn weekend♥

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi zacht kleurtje! Staat je goed! x

  BeantwoordenVerwijderen