12 mei 2014

Food tip | Superfoods bij Action

De superfoods zijn al een tijdje helemaal populair. Het is een trend geworden, maar ook zijn ze erg lekker en ook nog eens heel gezond. Ook ik neem dagelijks superfoods door mijn havermout ontbijt, ik vind het heerlijk. Er zijn heel veel verschillende superfoods verkrijgbaar. Een tijdje terug heb ik ook al eens een post geschreven als tip dat er bij de Kruidvat ook superfoods te koop waren, maar ook zijn ze nu onder andere verkrijgbaar bij de Action.


Ik zag ze bij de Action staan, en heb ze gelijk mee genomen omdat ik het zeker erg fijn vind om ze op voorraad te hebben omdat ik ze elke dag gebruik door mijn havermout ontbijt. De superfoods zijn biologisch en zijn verpakt in kleine rondje bakjes. Ook zeker een handige kleine verpakking als je ze wilt mee nemen ergens naar toe. Ik nam bij de Action de Lijnzaad en Chia zaad mee.


Er waren nog veel meer andere soorten verkrijgbaar zoals: Hennepzaad, moerbeibessen, goji bessen, quinoa. Ik gebruik zelf superfoods ook altijd als toevoeging op mijn havermout ontbijt. Ik vind het altijd erg lekker om ze er door heen te doen samen met wat fruit. Voor de superfoods bij de Action betaal je ongeveer €1 tot €2 euro, maar dit verschilt per superfood. Gebruiken jullie zelf ook superfoods?

29 opmerkingen

 1. Ik heb het nog nooit gebruikt. Ik hoor zoveel verschillende dingen erover. Ik kijk het nog even aan. Zonder superfoods.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hoort inderdaad veel verschillende verhalen. Ik vind het zelf altijd fijn om het als toevoeging te gebruiken voor mijn havermout. Het vult meer en het heeft gelijk een heel andere smaak <3

   Verwijderen
 2. ik had het lijnzaad ook al meegenomen bij de action ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ging laatst ook naar de Action toe speciaal voor de super foods. Alleen was ik ze helemaal vergeten om mee te nemen haha. Maar ik wil zeker nog terug om iets mee te nemen :D liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze ook, en vind ze erg fijn en een stuk goedkoper <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat handig dat ze daar ook te koop zijn, ik heb ze op bodyenfitshop besteld! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super handig, bij ons hadden ze alleen nog maar hennepzaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De action verkoopt ook echt alles hihi! Heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Action is gewoon de zaligste winkel ever haha. Chiazaad heb ik nog nooit geprobeerd, lijnzaad wel al eens in mijn havermoutcake!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben altijd een beetje terughoudend als het op etenswaren die ik niet ken aankomt maar wil dit stiekem wel proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog niet geprobeerd. Klinkt wel interessant dat ze dit in de Action hebben!

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoor er zoveel goede dingen over dat ik het misschien ook maar eens ga proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik al een tijdje chia zaad, ik moet ze dus bij de Action gaan halen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat handig, dat wist ik helemaal niet :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb deze ook bij de action gekocht! Ik heb geen idee of ze echt helpen, want ik hoor er verschillende verhalen over, maar ze zijn in ieder geval niet slecht voor je, dus zoveel kwaad kan het nou ook weer niet! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er net bij de Kruidvat gekocht! Ik hou echt van super foods! Wat goedkoop, deze van de Action, spijtig genoeg heb ik geen Action in de buurt....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw wat handig dat ze dat bij de Action hebben! Snel even er voor kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat handig! Ik zag dat ze tegenwoordig ook bij de AH te koop zijn. Fijn dat er steeds meer verkooppunten komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zag ze ook staan bij de Action, ik vroeg me alleen af of het wel dezelfde kwaliteit heeft als wanneer je ze bijvoorbeeld in een biologische supermarkt koopt?! Daar kan jij nu natuurlijk antwoord op geven :p
  Sowieso heb ik nog nooit superfoods gegeten en/of gekocht, ben er wel erg nieuwsgierig naar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je merkt het verschil niet vind ik. Ik koop ze zelf ook wel by de gezondheids winkel^^

   Verwijderen
 19. Ik kom het ook overal tegen. Denk alleen dat het niets voor mij is, al die gezonde super foodies.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik heb alleen die chia zaadjes nog maar geprobeert, vind ik best wel lekker!
  Ik doe ze meestal in yoghurt, mijn ontbijtgranen of in smoothies.
  Valt dat lijnzaad goed mee? Wil ik ook wel eens proberen!
  Fijn weekend x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh ik ga daar ook eens voor bij de Action kijken. Had er geen idee van dag ze daar superfoods verkochten. Leuk om zo eens wat verschillende dingetjes te proberen. Thanks voor de tip. Leuke blog heb je trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen