Winactie | Festival Pakket

by - juli 09, 2014

In mijn vorige post heb ik een review geschreven over drie producten van Chilly Gel. Nu werd er mij gevraagd of het mij ook leuk leek om een winactie te houden op mijn blog! Dat leek mij natuurlijk erg leuk. Ik mag onder twee van mijn blog lezers 2x een Chilly Gel Festival pakket verloten met onder andere twee producten fijne producten van Chilly Gel. Deze pakketen bevat handige voorwerpen en producten die op een festival erg handig en leuk zijn om mee te nemen.


Het Chilly Gel Festival pakket bestaat uit:
Chilly mini verpakking
Chilly doekjes.
Groene waaier
Groene inklapbare zonnebril
Oordopjes
Pleisters
Wc-dekjes
Poncho
Inklapbare haarbostel
Een groene stoffen tasje waar alles in zit.

Wil je kans maken op één van deze leuke Chilly Gel Festival pakketten? Dan zou ik het fijn vinden als je mij volgt via Bloglovin of GFC, en een reactie achter laat onder deze blogpost met daarin dat je mee doet met de winactie. Je kan mee doen met deze winactie tot 16 Juli. Daarna zal ik twee winaars kiezen die dit leuke pakket zullen ontvangen.

Winactie is gesloten!!

You May Also Like

3 reacties

 1. Leuke winactie, ik doe mee! Ik volgde je al op Bloglovin' en heb daar je bericht geliked (ben de eerste).

  Groetjes,
  Sabrina
  miss_tattoo@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik ben super benieuwd naar deze producten! Ik vind het maar awkward om zoiets in de winkel te kopen, terwijl het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is. Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb het bericht geliked :) Mijn email adres is claudiaverloop@gmail.com
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het wel graag willen proberen. Ik gebruik wel altijd een product en ik ben daar tevreden mee wel ben ik benieuwd naar chilly want dat heb ik nog niet geprobeerd. Leuk ook voor het festival seizoen.

  Cheyennejansen@live.nl

  groetjes,

  Cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen