Persoonlijk | Terug op de blog!

by - september 22, 2014

Hallo Allemaal! Misschien is het jullie vast wel opgevallen dat ik een tijdje niet aanwezig ben geweest op mijn blog, en daarom ook niks heb geplaatst. Toch wou ik steeds weer wat plaatsen maar was mijn inspiratie weer verdwenen en heb ik veel gewerkt in de afgelopen tijd. Ook om persoonlijke redenen en situaties die ik heb mee gemaakt, had ik niet veel tijd of zin om wat te gaan posten. Ik had mijn gedachten op het moment bij andere dingen, en hierbij liet ik ook veel hobby's links liggen wat ik zeker jammer vind maar ik had mijn gedachten er op dat moment bij andere dingen. Maar ik moet zeggen dat ik nu alweer wat beter in mijn vel zit. Ik ben nog steeeds goed bezig met mijn opleiding bij Civas voor Voedingsdeskundige. Ik merk dat ik het heel interessant vind en ook ben ik al gevraagd door een vriendin of ik ook haar eens kon helpen met haar voeding omdat ze graag wat kilo's kwijt wil en omdat ik door de jaren ook veel mijn eigen voeding heb moeten aanpassen. Ook ben ik in de afgelopen tijd goed bezig geweest met mijn eigen voedingspatroon. Ik ben al een paar maanden clean aan het eten en hier bedoel ik mee alles op natuurlijke basis en niet uit pakjes meer koken. Dit komt omdat ik onder begeleiding van een Diëtiste aan het Fodmap dieet ben begonnen en zit daarom nu in de afbouw fase. Het voldoet me echt goed, en ik merk dat ik ook hier door beter in mijn vel zit.
Maar wat ik natuurlijk vooral wil zeggen aan jullie is dat ik mij nu weer goed wil gaan richten op mijn blog! Ik ben zeker van plan weer meer aanwezig te zijn op mijn blog en veel meer weer te gaan posten omdat ik het erg leuk vind om te doen! Dus houd zeker mijn blog goed in de gaten voor nieuwe updates, reviews en andere artikelen. Ik merkte ook in mijn afwezigheid van mijn blog dat de volgers nog steeds volop erbij kwamen, wat ik erg leuk vind om te zien! Ik ben met mijn blog alweer over de 300 Bloglovin volgers! Bedankt hier voor ik vind dit echt super leuk om te zien dat jullie mijn blog graag willen volgen en lezen!
Ik kijk er naar uit om weer mooi bezig te kunnen zijn met schrijven van artikelen en om weer leuke bijpassende foto's te kunnen maken die ik met jullie kan delen. Als jullie nog leuke ideeën hebben die voor op mijn blog, zoals onderwerpen voor leuke artikels dan mag je die ook zeker achter laten in een reactie. 

Foto Bron 1. 2.
                                               

You May Also Like

13 reacties

 1. Goed dat je weer terug bent :) Ik vind je blog er erg mooi uitzien! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ik heb ook echt weer zin om weer fijn bezig te gaan met mijn blog <3

   Verwijderen
 3. Ik ben blij dat je weer terug bent! Ben benieuwd naar je artikels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je er weer bent <3 Je plaatste altijd mooie & fijne artikels, dus kijk uit naar je nieuwe posts! Ga je ook receptjes van je clean eating gerechten met ons delen? Ik eet over het algemeen ook altijd clean, dus wat inspiratie is altijd welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Svenja! Ik wil best eens wat schrijven over clean eten of fijne recepten en tips delen! :)

   Verwijderen