10 oktober 2014

Hoera! Glamview bestaat 2 jaar!

Hallo Allemaal! Vandaag kan ik mededelen dat mijn blog Glamview alweer twee jaar bestaat! Wat natuurlijk super leuk is! Vandaag precies op tien oktober, ben ik alweer twee jaar aan het bloggen. Een fijne hobby waar ik nog steeds met veel plezier mee bezig ben. Fijn schrijven over verschillende onderwerpen die ik graag met jullie wil delen. En natuurlijk niet te vergeten dat ik in April dit jaar mijn eigen domein naam heb gekocht!In deze twee jaar is mijn blog echt gegroeit en dat allemaal dankzij jullie! Wat ben ik jullie dankbaar voor. Nog steeds na twee jaar schrijf ik met veel plezier een leuk artikel. Elke dag dat er bijna wel weer volgers bij kommen op Bloglovin en de leuke en lieve reacties die jullie altijd sturen! Bedankt hier voor! Ik ben er zeker van dat ik nog wel jaren ga bloggen omdat het een echte hobby van mij is geworden. Ook wil ik zeker weer veel meer gaan posten op mijn blog. Ik heb het namelijk echt wel even gemist in de tijd dat ik helaas even afwezig was. Maar ik ben nu zeker weer hellemaal terug! Als jullie noge leuke onderwerpen weten die jullie graag zouden willen zien of lezen op mijn blog dan mag je dat gerust achter laten in een reactie. Bedankt lieve volgers en lezers!

16 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd! Hopelijk komen er nog veel jaren bij! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige mijlpaal! Van harte gefeliciteeerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met het twee jarig bestaan van je blog! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als nog gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! :D Je mag zeker trots zijn op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je blog! Ik hoop dat je nog lang door blijft gaan.

  BeantwoordenVerwijderen