12 december 2014

Canvas doeken van Webprint

 

Ik heb weer eens een hele leuke review voor jullie. Dit keer een leuke review over een product die ik heb laten maken bij de webshop Webprint. Al een tijdje zit ik er aan te denken om eens een leuke canvas doek te laten maken. En daarom vond ik het nu een leuke kans om dat eens te gaan doen. Ik heb twee canvas doeken laten maken bij de webshop Webprint met twee van mijn meest favoriete foto's op het moment.

Een canvas doek maken op Webprint
Op Webprint kun je namelijk voor drie soorten kiezen, staand, liggend of vierkant in verschillende afmetingen en prijzen. Als je een formaat hebt gekoezen en de soort doek dan kun je aan de slag om je eigen canvas te maken. Je kunt dan een mooie foto erin verwerken, de kleuren kunnen worden aangepast en je kunt zelfs met een leuke lettertype een leuke zin of woord erbij tevoegen. Als je wilt kun je zelfs op de webshop nog andere soorten canvas uitzoeken met meerdere foto's bijvoorbeeld. De link naar de webpage met de verschillende afmetingen vind je hier! Let er wel op dat je een goede foto uit zoekt die mooi scherp is. Hoe scherper de foto, hoe mooier te kwaliteit van de canvas zal zijn.

Mijn eigen bestelling
Ik koos er voor om twee canvas doeken te laten maken in twee verschillende afmetingen. Een kleine canvas heb ik laten maken van mijn eigen hond. De afmeting van deze canvas doek is 30 x 20 cm en een liggend doek. De prijs van deze canvas doek met de afmeting 30 x 20 cm met een dikte van 2 cm  is €11,95. Een foto van deze canvas heb ik boven aan deze webshop geplaatst.

De andere canvas doek waar ik voor heb gekozen, is een canvas doek met een foto van mijn vriend en mij samen. Ik had al een tijdje het idee om later een leuke canvas te laten maken met een foto van ons samen. Het leek mij daarom nu een leuke kans om een canvas met onze foto te laten maken. De afmeting van deze canvas doek is 40 x 60 cm en is 2 cm dik. De prijs voor deze afmeting is normaal €37,95. Op dit moment is er een aanbieding op de webshop waarbij je voor een canvas met deze afmeting nu maar €18,98 hoeft te betalen. 


De verzending en levertijd
Mijn bestelling heb ik geplaatst op Donderdag 4 December en het pakket heb ik zelf ontvangen thuis op Dinsdag 9 December. Ik kreeg een bevestiging in de mail dat mijn bestelling door Webprint was verzonden met daarin ook een track en trace code om het pakket te volgen. De levertijd van het pakket vond ik zeker fijn! Als je na gaat dat er een weekend tussen viel is de levertijd van de webshop keurig! 

Mijn mening / resultaat van de bestelling
Het pakket was netjes en goed ingepakt in een harde kartonen verpakking. Bij het openen van het pakket was er goed te zien dat de canvas goed was ingepakt in een beschermend soort folie zodat het product niet kan beschadigen. 

Bij het openen van het pakket was ik erg benieuwd hoe de canvas doeken zijn geworden. Het resultaat mag er zeker erg zijn! De foto's die ik had gekozen voor de canvas doeken waren echt heel erg mooi geworden. Ze hebben prachtige kleuren en zijn zeker wel duidelijk te zien. Zoals ik al eerder vertelde in mijn review is het wel belangrijk om een mooie duidelijke foto te kiezen. De foto's die ik heb gekozen werden in de webshop bij het maken van de canvas doeken al aangeven als redelijk. Hier onder heb ik een foto van dichtbij van de canvas van mijn hond.
 

Je kunt zien dat de kwaliteit redelijk is. Maar het resultaat mag er zeker zijn! Van dicht bij en zeker ook van ver af zijn ze prachtig geworden. Ik zou zeker als ik weer een een canvas wil laten maken het doen bij deze webshop omdat ik de verzending, levertijd en het resultaat goed vind. 

Verder krijg je bij de canvas doeken nog een zakje met driehoekjes waarmee je de canvas sterker kan maken in de hoeken. Verder bevat het zakje een ophang stukje ( van metaal met tandjes ) waar mee je de canvas doek op de muur kan ophangen. Zelf heb ik de drie hoekjes niet gebruikt omdat ik de doeken zelf stevig genoeg vond. De webshop kun je via deze link vinden www.webprint.nl.

Hebben jullie wel eens een bestelling geplaatst bij de webshop Webprint?


17 opmerkingen

 1. Oh de kwaliteit is iets minder zie ik , maar wel mooie fotos !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van dichtbij is de kwaliteit inderdaad iets minder, maar als de canvas gewoon aan de muur hangt en je ziet het van een afstandje dan zijn ze echt mooi :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Ook leuk cadeautje om te geven.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Helaas hangt mijn kamer al heel vol anders had ik dit ook erg leuk gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's heb je uitgekozen! Wel jammer dat de kwaliteit van dichtbij minder is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je een scherpere foto hebt zou de kwaliteit waarschijnlijk beter zijn, deze foto is met mijn mobiel gemaakt.

   Verwijderen
 5. Wat een goede review! Zo te lezen ben je erg tevreden. Ik vind vooral die foto van je hond echt te lief. En wat een mooie foto ook van jou en je vriend samen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Altijd fijn om te lezen dat de blogpost in de smaak valt.

   Verwijderen
 6. Leuke foto! Ik heb er nog nooit wat besteld maar het klinkt wel goed!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk! Ik heb er 1 gewonnen, op hout, ben benieuwd! hij is onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat ziet dat er mooi uit zeg. Super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto Gea! Ik snap dat een scherpere foto misschien beter was uitgekomen maar deze is wel heel bijzonder. Zelf heb ik ook hele goede ervaringen met foto's op canvas van Webprint. En in onze meest recente test (https://www.vergelijkcanvas.nl/foto-op-canvas-test-2015/) zijn ze op de tweede plaats geëindigd voor zowel 'Best Getest' als 'Beste Koop'. Zeker een goede keuze dus als je in de toekomst meer van zulke foto's af wilt laten drukken!

  BeantwoordenVerwijderen