17 december 2014

The Christmas Tag

The Christmas Tag

We zitten alweer midden in de December maand en daar hoort natuurlijk een leuke kerst tag bij. Ik ben deze tag al op verschillende blogs tegen gekomen, en wou hem natuurlijk zelf ook invullen als echte kerst liefhebber. Volgende week is het namelijk ook alweer zover, de kerstdagen zijn alweer inzicht! 


Wat is je favoriete kerstliedje?

Als de December maand weer begint dan is het eerste waar ik echt naar kan verlangen is het eerste kerstliedje die ik te horen krijg op de radio. Het maakt mij gewoon heel vrolijk en wetende dat de kerstdagen er weer aankomen. Ik vind veel kerstliedjes erg leuk, maar mijn echte favoriete is toch wel 'All I want for Christmas is you' of 'Last Christmas'. 

Wat draag je het liefst tijdens de kerstdagen?

Ik draag het liefst een leuk jurkje of ik ga voor een leuk jasje, shirt en een nette broek. Om mijn outfit hellemaal kerstproef te maken ga ik voor een leuke opvallende ketting of oorbellen. Ik doe wel graag nog eens extra mijn best voor een leuke outfit tijdens de feestdagen. 

Wat is je favoriete make-up look voor kerst? 

Eigenlijk draag ik het liefst mijn standaard routine aan make-up die ik elke dag gebruik. Ik vind het wel erg leuk om bijvoorbeeld een leuke smokey-eye look te maken voor kerst met bruine tinten en een leuke opvallende lipstick er bij te dragen. 

Wat is je favoriete kerstfilm? 

Mijn favoriete kerstfilm is toch wel echt Home Alone. Deze film heb ik al heel vaak gezien, maar ik het altijd een film die je moet zien tijdens kerst. Maar andere kerstfilms die op tv zijn tijdens de kerstdagen kijk ik ook zeker graag.

Heb je een echte of een neppe kerstboom?

Zoals elk jaar hebben we altijd een neppe kerstboom in huis staan. Je hoeft geen kerstboom elk jaar op nieuw te kopen en met een echte boom heb je toch altijd wel dat er naalden op de grondvallen. Dan ben ik denk ik altijd wel bezig met stofzuigen haha. Ik vind zelf een neppe kerstboom net zo gezellig als een echte.

Wat voor kleuren heb je in jou kerstboom?

Rood met goud! Mooie warme kleuren vind ik zelf altijd erg mooi. 

Wat maken de kerstdagen speciaal voor jou?

Dat je samen bent met de mensen waar je om geeft, dat vind ik zelf erg belangrijk! Samen van de fijne sfeer genieten die er tijdens deze dagen zijn en samen heerlijk eten.

Waar zou je wel eens kerst willen vieren?

Het lijkt mij zeker eens leuk om kerst te vieren in het buitenland samen met mijn lieve vriend.


Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Op kerstavond is mijn vader jarig, maar ook ga ik bezig met hapjes maken voor de eerste kerstdag. De eerste kerstdag gaan we namelijk samen vieren met veel familie en mijn vriend is er ook zeker bij. We gaan dan allemaal verschillende hapjes maken voor een lopend buffet. En de tweede kerstdag vier ik het samen met de familie van mijn vriend.


Heb je nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Het belangrijkste is een gelukkig en gezond nieuwjaar en samen zijn met de mensen waar ik veel om geef. Ook zou ik graag mijn studie voor Voedingsdeskundige willen afronden en aan de slag te gaan als voedingscoach om mensen te begeleiden. Hopen op een leuke nieuwe uitdaging op werk gebied. Healthy blijven eten en een goede draai kunnen vinden in mijn nieuwe voedingspatroon omdat ik veel heb moeten aanpassen voor mijn gezondheid, en veel gaan sporten. Ook zou ik graag weer veel bezig willen zijn met bloggen.

Liefs Gea

Foto afkomstig van pixabay

23 opmerkingen

 1. Wat een geweldige tag! Mijn favoriete kerstfilm is ook Home Alone, blijft zo leuk :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag. Wat een mooie doelen voor volgend jaar! Ik hoop dat het je lukt om je opleiding af te ronden en dat je daarna nog een heleboel mooie kansen krijgt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt de tag leuk ingevuld. Bij mij komt hij volgende week online...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Ik heb zo'n zin in kerst!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Tof dat je hem uitgebreid hebt ingevuld want dat is erg leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen deze tag :)! Kerst is zo leuk. Alvast fijne dagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tag! Ik vind het altijd zo leuk om artikelen over Kerst te lezen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha, krijg steeds meer zin in kerst! De oude kerstliedjes blijven toch favoriet! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tag, je hebt hem ook zo leuk ingevuld! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke tag! Alvast gefeliciteerd met je vader en een fijne kerst gewenst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik lees hem laat haha, maar leuke tag! Fijne jaarwisseling :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oke, ik lees 'm net als Mariëlle ook een beetje laat. Maar inderdaad een leuke tag!
  Happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke Tag, al lees ik 'm nu pas! Erg leuk ingevuld! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen