14 januari 2015

Instagram diary #9 | Vriendinnen avond, verjaardagen & een doos met verassing?


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Photo Diary heb geplaatst met foto's van mijn eigen Instagram account. Omdat veel van jullie het altijd erg leuk vinden om mijn diary's te bekijken, leek het mij leuk om weer eens één te posten. Deze foto's zijn gemaakt in de maanden December en Januari.

Samen met nog die vriendinnen hebben we samen gekookt en heerlijk gegeten. | Voor oud en nieuw had ik mijn nagels gelakt met mooie gouden glitter nagel lak. | Sushi is toch wel één van mijn favoriete gerechten. | Samen met vriendinnen op een verjaardag's feest. | Samen met mijn lieve vriend <3 | Wat zijn de katten van mijn vriend toch lief samen | Het liefst ontbijt ik met Havermout. Ik had dit keer lijnzaad,chiazaad, kokos rasp, en cranberry's toegevoegd. | Kat in doos, betrapt? |

Als je meer foto's van mij wilt zien, dan kun je mij natuurlijk ook volgen via mijn Instagram account. Ik post regelmatig foto's. Mijn Instagram account is @Geaaa .

17 opmerkingen

 1. Leuk allemaal meid!
  Ik ben dol op havermout en sushi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh die katten knuffelen elkaar terwijl ze slapen, wat lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh die katten, zo schattig! En havermout ga ik binnenkort ook proberen, het ziet er lekker uit haha, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's allemaal! Die sushi ziet er heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk overzicht!
  Krijg ineens trek in sushi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk om te zien! De foto met de katten is ook zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ahw ziet er super uit, ik heb nog nooit sushi op! ;o

  BeantwoordenVerwijderen