18 maart 2015

Mijn favoriete home accessoires van Esprit

Mijn favoriete home accessoires van Esprit

Esprit is een merk die ik vooral zelf ken onder de leuke kleding die ze verkopen, deze week zag ik op de webshop van Esprit dat ze ook home accessoires in het assortiment hebben. Zelf wist ik dit niet, maar ik vind de home accessoires heel erg mooi. Samen met mijn vriend ben ik opzoek naar nieuwe home accessoires voor ons nieuwe huisje, leuke inspiratie op doen is dan natuurlijk erg leuk. Over het algemeen houden wij van wit en zwarte tinten in combinatie met een vrolijke kleur zoals paars, en vooral een strakke en moderne inrichting.


Op de webshop van Esprit kwam ik veel leuke accessoires tegen die mij erg aanspraken en heb daarom ook een paar ultieme favorieten op een rijtje gezet die ik erg leuk vind. Het leuke vind ik ook dat de home accessoires in categorieën zijn verdeeld van woonkamer tot badkamer, daarom zit er altijd wel iets tussen wat je nodig hebt en ook in dezelfde soort stijlen die je kan combineren met elkaar. Voor ons erg handig omdat we natuurlijk voor het hele huis home accessoires nodig hebben.
Mijn favoriete home accessoires van Esprit 

Kussensloop met bloemenprint € 24,99 /  Beker met motief €7,99 / Schaal van Aluminium 14,99 

Wat ik zelf altijd erg leuk vind in de woonkamer zijn sierkussens het liefst een leuke kussensloop met een mooie print of een mooie kleur. Het geeft een warme en huislijke sfeer in het huis en geeft een fijn thuis gevoel. Ik zag op de webshop een hele leuke kussensloop met een mooie bloemen motief, hoe leuk is deze kussensloop voor op de bank voor het lente seizoen! Zachte kleuren spreken ons erg aan en zo ook in het servies. We hebben al leuke wit servies en daar zou deze mooie mok heel mooi bijpassen. De kleur komt er mooi in terug en het past bij verschillende stijlen. Wel vinden wij het wel zo mooi dat alle servies en ook schalen mooi bij elkaar passen met de zelfde kleuren.

Mijn favoriete home accessoires van EspritHouten foto lijst met witte rand €12,99 / Beker wit met houten deksel €10,95 / Handdoek met motief €12,95 

Omdat zwart en wit kil kunnen zijn in combinatie hebben wij er samen voor gekozen om ze te combineren met de kleur paars. Ook houden wij van modern en strak, maar toch spreekt de landelijke inrichting mij persoonlijk ook zeker aan als ik in een woon winkel ben. De mooie houten details in accessoires vind ik zelf ook echt prachtig. Zo ook het prachtige houten foto lijst met een leuke witte rand heb ik in mijn favorieten toegevoegd.  Het is dan ook heel anders dan de standaard fotolijsten die je vaak ziet staan winkels. Zelf houdt ik zeker er wel van om andere accessoires te hebben dan de standaard modellen, of om zelf creatief te zijn met diy. Zo vond ik ook twee leuke accessoires die ik zeker ook tot mijn favorieten behoren, namelijk een witte beker met een houten deksel en een leuke handdoek met prachtig motief er in verwerkt. Deze items zijn in combinatie heel erg leuk bij elkaar voor in de badkamer.

Natuurlijk zijn we nog steeds opzoek naar leuke home accessoires en het lijft voor iedereen natuurlijk altijd wel kriebelen om het interieur in huis te veranderen als je nieuwe home accessoires tegen komt. Vooral het lente seizoen heb je vaak toch wel zin om dit soort veranderingen dan aan te passen. Esprit heeft natuurlijk nog meer leuke home accessoires dus het is altijd leuk om eens een kijkje te nemen op de webshop.

Wat zijn jullie favorieten vooral voor home accessoires?

Liefs Gea
Betreft een samenwerking

6 opmerkingen