Een week geleden kreeg ik een ontzettend leuke mail met de vraag of ik iets leuks wou uitzoeken op de website van Sans-online. Deze website kende ik al een tijdje via andere blogs en het leek mij dan ook erg leuk om te samenwerken met Sans-online. Op de website is er volop keuze van t-shirts, jassen, blouses tot jurkjes van verschillende merken als Only, Vero Moda, Object, Pieces en Esprit.

Om mijn zomer gadarobe wat aan te vullen, heb ik vooral op de website van Sans-online gekeken naar leuke topjes en naar een leuke nieuwe zomer jas. Een nieuwe zomer jas had ik zeker wel weer nodig omdat mijn vorige jas toch weer iets aan de grote kant is door het afvallen. Ik ben dan ook goed geslaagd op de webshop en heb twee hele leuke items kunnen bestellen. Natuurlijk deel ik deze graag met jullie.

Ik kwam veel leuke tops tegen op de website die ik erg leuk vond, maar ben toch uit eindelijk voor deze vrolijke gekleurde top gegaan. Deze top is van Vero Moda en heeft een heel apart motief/print met verschillende kleuren erin verwerkt. Het stof is dun en dus ook lekker luchtig voor de warme dagen in de zomer. Deze top komt uit de sale en kost €9,95.

Als laatste was ik opzoek naar een leuke jas en heb deze ook kunnen vinden op de website. Ik ben gegaan voor een leuke simpele beige jas van het merk Jacqueline de Young. De jas heeft een fijne dikke stof, bevat voor een rits en twee zakken en de zijkant. De jas is mooi aansluitend, en ik zou er zelfs nog een dunne trui onder kunnen dragen dat vind ik zelf altijd wel fijn. Deze jas kost €29,95.
Dit waren mijn aakopen van de website Sans-online, ik ben er dan ook erg blij mee! Als je nog opzoek bent naar leuke kleding dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de website van Sans-online. Er is volop keuze en ook verschillende merken waar je uit kan kiezen. Wat vinden jullie van mijn geshopte items?
 

20 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *