New beige heels

by - juli 06, 2015


In Augustus dit jaar heb ik een bruiloft van vrienden en dat betekent natuurlijk een leuke outfit samen stellen voor deze feestelijke dag. Ik heb al een klein idee wat voor outfit ik aan ga trekken maar daar zocht ik nog een stel leuke pumps bij. Op Instagram kwam ik toevallig een foto tegen van een meisje die pumps had gekocht bij de Bristol met 50 procent korting. 

Dat leek mij natuurlijk een goede kans om te kijken of er leuke pumps waren voor bij mijn outfit. Ik kwam deze prachtige beige pumps tegen met een naald hak en met veel geluk waren deze ook afgesprijst met 25 procent korting. Ik betaalde voor deze leuke pumps 12 euro! Wat een koopje toch?

Liefs Gea. You May Also Like

11 reacties

  1. Wat een mooie hakken! En dan voor die prijs, daar moet je toch gewoon even om lachen? Haha, goede aankoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige hakken! Altijd handig om te hebben zo'n kleur, het staat overal bij en het laat je benen ook nog eens langer lijken :)

    BeantwoordenVerwijderen