Healthy Moodboard 2*

by - juli 20, 2015

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de hele dag is. Vaak hoor ik van mensen om mij heen die zeggen dat ze s'morgens niet ontbijt voor het werk/school dit is niet gezond natuurlijk. Het lichaam heeft als ware een sterke boost nodig om de moter te kunnen starten voor de hele dag. Zelf ontbijt ik graag met een schaaltje havermout met sojamelk en vers fruit.

Als topping gebruik ik dan chiazaad, lijnzaad en kokos rasp. Deze superfoods bevatten bijvoorbeeld vezels, omega 3 etc. Het lijkt mij ook nog eens erg lekker om een chia zaad pudding te maken, een recept hier van heb ik onder andere in het kookboek staan van Rens Kroes. Als we nog niet genoeg in de gezonde stemming zitten voor een heerlijk ontbijt! Daarom hier wat fijne ideeën om de morgen goed te starten. Deze moodboard inspiratie foto's verzamel ik onder andere op mijn Tumblr account.

Hoe ziet jullie ontbijt er s'morgens uit?

Liefs Gea

You May Also Like

9 reacties

 1. Mijn favorieten zijn soya yoghurt met muesli (groene winkel), havermout met banaan en aarbeien of havermout pannenkoekjes maken! Yummm (: Leuke inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er lekker uit :-D Ik wil dit elke dag wel eten haha.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Qua ontbijt zitten we helemaal op hetzelfde niveau.. Ik heb een hele boel vriendinnen die niet ontbijten, maar ik kan de deur echt niet uit zonder ontbijt.. Krijg binnen no time bibbers en vind mijn havermout gewoon echt te lekker hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blog heb je! Ik ontbijt vaak met havermout waar ik dan bijvoorbeeld rode vruchten, superfoods of pure chocola doorheen gooi. Maar ik moet zeggen dat ik ook wel eens ontbijt met tosti's of een lekker stokbroodje uit de oven hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen