17 juli 2015

Instagram diary 11# Citytrip als verjaardag cadeau & home made havermout koeken

Weer tijd voor een nieuwe foto Diary! Dit keer weer leuke foto's van mijn eigen Instagram account van de maanden Juni en Juli! We zitten natuurlijk midden in de zomer periode en dat betekent genieten van het prachtige warme weer! Ik ben onder andere samen met mijn vriend naar Italië geweest, heb veel gewerkt en natuurlijk genoten van het prachtige weer!

Met het warme weer is het natuurlijk fijn om verkoeling te hebben, daarom koos ik voor een lekker koud water ijsje. | Voor een bruiloft zocht ik nog een paar leuke pumps voor bij mijn outfit en dit zijn ze geworden. Ik ben er zo blij mee <3 | Verse ananas als tussen doortje, heerlijk. | Kijk hoe schattig onze beertje weer is.

In Juni ging ik samen met mijn vriend naar het prachtige Italië voor een lang weekend, de eerste keer vliegen voor mij haha |  Samen met mijn lieverd in Italië! Voor meer foto's van Rome zelf vind je  hier. | Studeren! aan mijn opleiding Voedingsdeskundige. | Zelf wou ik graag eens havermout koekjes bakken en ze waren echt heerlijk.

Meet onze hond Bobbie (links) samen met Eliza de hond van mijn ouders |  Een heerlijk zelf gemaakte smoothie met aardbei en soyamelk | Genieten van het warme weer bij mijn schoonmoeder thuis |  S avonds wezen wandelen met bobbie en mijn vriend.

Voor meer leuke foto's kun je mij ook altijd volgen op mijn eigen Instagram account, dat kan via @geaaa , En natuurlijk op mijn blog verschijnd er af en toe een leuke foto diary, dus houd deze zeker ook in de gaten.

Liefs Gea.

8 opmerkingen