20 september 2015

TAG | 10 Questions about blogging


Op het moment als ik naar buiten kijk zie ik vooral een grijze lucht met regen helaas. Het is daarom een fijne dag om een wat leuke blogs te lezen en kwam hier door een leuke tag tegen op de blog van Rachel. De tag 10 Questions about blogging met verschillende vragen over het bloggen. Ik geef onder andere antwoord op: Waarom ben ik gaan bloggen? Wat vind ik juist het leukst? en geef ik mijn tips voor anderen als je ook een blog wilt beginnen.

Wanneer ben je je blog gestart en waarom?
Mijn blog ben ik gestart in 2012, over een maand op 10 oktober bestaat mijn blog dan ook alweer 3 jaar! Soms denk ik wel eens waar blijft de tijd? want het gaat zo snel. Toch ben ik nog steeds trots dat ik al 3 jaar blog en het is nog steeds een hele fijne hobby. Mijn blog ben ik gestart omdat ik van af jongs af aan al graag bezig was met een website maken en schreef ik graag. Het is een fijne afleiding en het leuke is dat je zelf zo creatief mogelijk kunt zijn op je eigen stukje internet. Vrienden spoorden mij ook altijd aan om de stap te zetten om een blog te beginnen, en kreeg ook veel leuke reacties uit mijn omgeving.

Wat was je eerste blog post?
Mijn aller eerste blog post ging over een armband van de desinger Anna Dello Russo for H&M. Ik weet nog goed dat ik over die armband schreef, ook ben ik even terug gaan kijken natuurlijk hoe de post eruit zag. Heel leuk en zeker apart om te zien hoe de kwaliteit van je blog groeit kwa foto's en het schrijven.

Welke comment is je het meest bij gebleven?
De comments van meiden die altijd terug blijven komen op mijn blog en reacties achter laten blijven mij natuurlijk bij. Sommige namen van meiden blijf je herkennen. Ook een email is mij altijd goed bij gebleven van een Duits meisje die na dat ze mijn blog had gelezen een blog was gestart omdat ze hem zo leuk vond. Dat is zeker heel leuk om te lezen.

Wat was je aller eerste product die je ooit voor je blog ontving?
Mijn aller eerste product die ik heb ontvangen was van een PR bureau. Het waren producten van Chilly Gel die ik mocht testen. Ik vond het natuurlijk heel leuk en bijzonder op dat moment.

Wat is het tofste dat je ooit voor je blog hebt mogen doen?
Toch wel op het moment die leuke samenwerkingen op het moment of die ik heb gehad! Ik vind het echt tof. 

Wat is je grootste blog-blunder?
Echt een blog blunder heb ik tot nu toe nog niet gehad.

Word je vaak door lezeressen aangesproken op straat?
Nee eingelijk niet. Het lijkt mij ook wel een apart moment als iemand mij zou aanspreken eigenlijk haha. Als het zo zou zijn dan zou ik het zeker heel leuk vinden om een praatje met die gene te maken.

Wat vind je het leukst aan bloggen?
Het leukste vind ik het schrijven over verschillende onderwerpen en het kunnen inspireren van anderen. Ook de samenwerkingen die ik mag hebben met andere bedrijven of Pr bureau's daar ben ik ook zeker dankbaar voor. Natuurlijk niet te vergeten dat het een fijne hobby is en ook zeker veel leer via het bloggen. 

Waar hoop je dat je blog over vijf jaar staat?
Over vijf jaar hoop ik zeker dat mijn blog nog bestaat in dezelfde vorm. Ook het blijven ontwikkelen van mezelf met het maken van foto's en het schrijven van teksten voor mijn blog. Tot nu toe ben ik ook zeker tevreden met hoe mijn blog er uit ziet en hoe het gaat. En natuurlijk hoop ik dat mijn blog zeker nog veel bezoekers mag trekken ook al zie ik het bloggen meer als een hobby.

Wat is jou ultieme tip voor beginnende bloggers?
Wees vooral je zelf! Er zijn zoveel blogs op het internet te vinden dus wees uniek en voel je zeker niet verplicht om altijd maar nieuwe posts te plaatsen. Wat ik zelf altijd erg belangrijk vind aan blogs is de layout. Houd de layout simpel en overzichtelijk met een goed leesbare lettertype. Mooie foto's geven een goede uitstraling van je post dus zorg er voor dat ze er goed uit zien. 

Liefs Gea.

Foto is afkomstig van Pixabay

5 opmerkingen

 1. heel leuk, ik ben niet zo lang geleden begonnen met bloggen en ik vind het oprecht echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg leuk om te lezen! En leuk om te lezen over je eerste post, ik weer ook nog wel dat toen ik begon ik echt hele andere kwaliteit foto's had haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad zo leuk om terug te zien hoe het bloggen in het begin ging en dat je met de jaren groeit haha :)

   Verwijderen
 3. Heel erg leuk om te lezen over je blog allemaal :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen