23 september 2015

Outfit | Herfst outfit met Sans-Online

Outfit | Herfst outfit met Sans-Online

Omdat de herfst is begonnen zijn we natuurlijk allemaal weer opzoek naar nieuwe kleding voor het seizoen. Zelf draag ik dan ook het liefst in de herfst en winter seizoen leuke jasjes met een leuke top. Van de webshop Sans Online mocht ik dan ook wat leuke items uitzoeken. Sans Online verkoopt leuke warme truien, jurken tot de mooiste jasjes van verschillende merken als Only, Vero Moda, Pieces etc.


Zoals ik al vertelde in het begin van deze post draag ik het liefst in het najaar leuke jasjes. Zelf heb ik verschillende soorten jasjes in mijn kast hangen in verschillende kleuren en prints. Natuurlijk moest ik ook even op de webshop kijken bij de jasjes en vond een leuke korte variant in de kleur zwart.

Outfit | Herfst outfit met Sans-Online

Zwart jasje

Het jasje heeft een streepjes stof en is aan de voorkant open en juist heel simpel. Een leuke aanwinst vind ik zelf omdat het jasje makkelijk te combineren is met verschillende outfits. Een zwart jasje had ik zelf dan ook nog niet. Het jasje is van het merk Only en kost €26,95. Ik bestelde het jasje in een Maat S en hij valt prima.


Bloemen top

Ook bestelde ik nog een leuke top die ik leuk kan matchen bij het jasje. Ik ging natuurlijk voor een leuke top die leuk is voor het herfst seizoen. Ik kwam uit eindelijk uit op een leuk doorzichtig zwart hemdje met onder andere bloemen op druk. Het leuke aan de top vind ik is dat hij af gewerkt is met knoopjes aan de voorkant ook heeft de top aan de onder kant ronde afwerkingen en valt dus niet standaard recht. Dit hemdje heb ik zelf in een maat M gekocht omdat er op de webshop al stond dat het een kort model is. Zelf ben ik 1,68 en het hemdje valt nu precies op mijn heupen. Dit hemdje kost op dit moment €5,95 in de sale een koopje dus. Ook is het hemdje nog verkrijgbaar in andere varianten en kleuren.

Zelf ben ik dan ook weer helemaal blij met deze items en ga ze zeker volop dragen dit seizoen. Neem ook zeker even een kijkje op de webshop van Sans Online op dit moment hebben ze hele leuke najaar items.

32 opmerkingen

 1. Leeeeuk dat je ook met sans een samenwerking aan mocht gaan! Het jasje staat je mooi en is altijd goed om te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja jasjes zijn altijd handig om te hebben en ze zijn makkelijk te combineren :)

   Verwijderen
 2. Ik ben ook echt een jasjesfreak. Mooi topje ook eronder. Ik vind het printje super leuk en past ook echt bij de herfst. Staat je super! Sans online is leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat jasje is echt leuk! Het staat je ook mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie outfit :D Ik vind het jasje heel erg mooi :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit! Ik vind je jasje echt geweldig. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk :) Ik hou ook van jasjes en blazers zo in het najaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Zou ik zelf ook aan kunnen trekken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Ik ben ook blij dat ik mijn jasjes en blazers weer uit de kast mag halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf dat je deze samenwerking bent aangegaan! Ik vind dat je hele mooie items hebt uitgezocht! ♥
  Leuke blog heb je! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke outfit! Staat je mooi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ontzettend leuk dat je wat leuke spulletjes mocht uitkiezen! 't Ziet er tof uit in zijn geheel! Dit staat je echt erg leuk! Het jasje heeft echt iets speciaals met dat geribbelde stofje. Dit zijn wel herfstkleren, maar het zou ook erg leuk ogen in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Thank you! :) I love your dark blue structured blazer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi shirtje! Ik houd van die drukke shirts, maar toch rustige kleuren. Lekker dubbel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het jasje is heel mooi zo met die 'strepen'! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Like your blog - keep up the blog posts! :) You have a nice smile too

  BeantwoordenVerwijderen