6 oktober 2015

Cien lipstick - Bordeaux

Cien lipstick - Bordeaux

Al eerder tijdens het winkelen in de supermarkt Lidl spotte ik een doos met allemaal verschillende make up producten van het merk Cien. Bij een bezoek aan mijn moeder zei ze vol verrast dan ook dat ze een nieuwe lipstick had gekocht van dit merk. Bij het zien van de lipstick wist ik dat ik hem ook graag wilde. Het is een prachtige herfst tint die perfect is voor dit seizoen.

.
Cien lipstick - Bordeaux

Najaar kleur

Een kleur die mij echt het najaar gevoel geeft is de kleur Bordeaux rood. Het liefst draag ik deze kleur dan ook graag als lipstick op mijn lippen, maar ook zeker als kleding stuk. Ik was dan ook hellemaal blij met deze nieuwe aanwinst in mijn stash.
.
Cien lipstick - Bordeaux

Huls lipstick

De huls is simpel, maar toch mooi om te zien. De huls is zwart met een witte logo van het merk Cien. In het midden van de huls zit een doorzichtig stuk waar de kleur van de lipstick al naar voren komt. Je ziet welke kleur het is en dat is handig terug te vinden.
.
Cien lipstick - Bordeaux

Bordeaux 31

Aan de onderkant heeft de lipstick net als bijna alle merken de naam staan en het nummer van het lipstick. Ook is de stikker gekleurd na de lipstick, namelijk de kleur bordeaux rood. Ook de geur van de lipstick ruikt zeker niet verkeerd, het is niet de typische geur die een lipstick zelf vaak heeft.
.
Cien lipstick - Bordeaux 

Cien lipstick - Bordeaux

Wat vind ik er van?

Als ik de lipstick uit smeer gaat dat heel fijn, ze zijn zeker niet uit drogend en dus heerlijk romig, geven een fijne pigementie en kosten zelf maar rond de €1,99. Ook zijn er nog veel meer verschillende kleuren verkrijgbaar. Zelf vind ik ze zeker het geld waard omdat ze een prachtig resultaat geven.

14 opmerkingen

 1. Wat een mooie herfstkleur! Ik heb zelf een lipstick van dit merk en die vind ik erg droog, maar door dit artikel ben ik nu wel benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben erg benieuwd wat je van deze lipstick zult vinden dan, zelf vind ik dat hij heerlijk smeert en niet uitdroogd.

   Verwijderen
 2. Prachtige kleur voor de herfst! En de Cien lipsticks zijn nog eens erg fijn ook ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje, dat had ik niet verwacht van de Lidl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Isn't Cien from Lidl? It looks very pretty!

  -Kati

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleur, staat je goed! En zeker voor die prijs is het haast zonde om hem te laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier was ik zo benieuwd naar. Make-up van Lidl ziet er wel leuk uit, maar was niet zeker over de kwaliteit. Het swatchen van de lipproducten verliep vrij vlekkerig, maar ben nu wel geïnteresseerd.

  BeantwoordenVerwijderen