11 oktober 2015

Glamview 3 jaar!


Glamview 3 jaar!

Het voelt als de dag van gisteren, de dag dat ik besloot om mijn eigen blog te starten via Blogger. Mijn blog Glamview kwam online op 10 Oktober 2012, en bestaat dus nu alweer 3 jaar! Hoera! Oke, voor de mensen die het goed lezen, dan was het inderdaad officieel gisteren dat mijn blog 3 jaar bestond. Gisteren heb ik de gehele dag gewerkt en daarna mijn ouders geholpen met spullen te verhuizen en uit te zoeken. Door de drukte heb ik er voor gekozen om met trots vandaag deze leuke mededeling met jullie te gaan delen.


Nog steeds ben ik heel graag bezig met leuke artikelen te schrijven en mooie foto's te maken met mijn spiegelreflex camera. Het is en blijft mijn fijne hobby waar ik zo graag mee bezig ben. Ook doet het mij zeker goed dat ik al zoveel heb mogen bereiken en dat mijn blog nog steeds met de dag groeit!

Een paar leuke weetjes over mijn blog:
- Dat de meeste bezoekers op mijn blog uit Nederland komen, daarna de Verenigde Staten, Rusland etc..
- Mijn blog dus door mensen uit verschillende landen wordt gelezen.
- Mijn blog wordt het meest bekeken via Windows, maar ook via de Ipad.
- De artikelen die het meest worden gelezen zijn shoplog's en Healthy posts.
- Via Bloglovin 362 volgers heb op dit moment <3 Waar ik heel blij mee ben !
- De leuke samenwerkingen met bedrijven en Pr bureau's.

Win acties!??
Binnen kort kunnen jullie ook nog een paar leuke winacties voorbij zien kommen op mijn blog, o.a een winactie die ik zelf organiseer om het 3 jarig bestaan van mijn blog met jullie te vieren en een toffe winactie in samenwerking met een bedrijf. Houdt daarom mijn blog goed in de gaten als jullie mee willen doen!

16 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je blog verjaardag!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Al best een hele tijd, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed! :-D Van harte gefeliciteerd!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen