25 oktober 2015

Instagram diary 12# Gezonde voeding, de Veluwe & weekendje Brussel


Hierbij weer een leuk persoonlijk artikel, namelijk de Instagram dairy! Hierin laat ik zoals gewoonlijk foto's zien uit mijn leven die ik verzamel op mijn Instagram account. De foto's zijn van de maanden Augustus en Oktober. In deze fijne maanden ben ik naast dat ik veel heb gewerkt, twee keer op vakantie geweest met mijn lieve vriend naar de Veluwe en een weekend naar Brussel. Wat gaan de maanden snel voorbij, we zitten alweer bijna tegen de feestdagen aan, en ook merk in dat de herfst nu wel echt is begonnen. Buiten wordt het steeds kouder en ook heb ik de eerste paddenstoel kunnen bewonderen. In de maand Oktober waren mijn vriend en ik ook alweer een jaar samen <3, we zijn die dag gezellig weg geweest naar het luchtvaartmuseum. Natuurlijk ook niet te vergeten, mijn blog bestond 10 Oktober alweer 3 jaar! Hoera!! 


Mijn Make-up look van de dag, een romantische roze look. | Het najaar is dan toch echt begonnen, de paddenstoelen gespot, en overdag is het vaak best koud. | Mijn favoriete ontbijt, Havermout <3 | Mijn vriend en ik zijn samen een week op vakantie geweest op de Veluwe, wat hebben we het leuk gehad. Samen heerlijk gefietst over de Veluwe. | Samen zijn we ook een weekend weg geweest naar Brussel, een prachtige stad. | In samenwerking met Sans-Online kwam er een outfit post online op Glamview.

Ik maakt een heerlijke gezonde smoothie van Kiwi en Sinaasappel | Outfit van de dag, Jurk van H&M en een heerlijke fluffy vest van de Action. | Ontbijt, ik schreef er al over op mijn blog. Deze topping van de AH is zo heerlijk in combinatie met magere yoghurt of havermout. | Van Caseapp mocht ik een telefoon case ontwerpen, het resultaat ben ik dan ook erg blij mee! Het artikel vind je hier. Ook kun je op dit moment ook één winnen via mijn blog! | Onze lieve hond Bobby | Najaar's favoriet, deze prachtige bordeaux rode kleur van Cien.

Mijn Instagram account @geaaa

22 opmerkingen

 1. Je blog alweer drie jaar, gaaf! Wat maak je een fijne sfeer foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieverd die Bobby! Leuk foto overzichtje heb je gemaakt.
  Fijne Zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Het is hellemaal niet moeilijk om te maken, en zelfs heel gezond haha :)

   Verwijderen
 4. Super leuk om te zien, en wat ziet die havermout er heerlijk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's! Dat fluffy vest van de Action ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vest is inderdaad erg mooi. Heerlijk zacht en de kwaliteit is prima :)

   Verwijderen
 6. Leuk hoesje heb je ontworpen! En jullie hondje Bobby is echt zooo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve hond, die Bobby! En Brussel staat bij ons nog steeds op de lijst nog-te-bezoeken steden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd nog met dat je al 3 jaar blogt! Dat is lang zeg! Wat heerlijk dat jullie lekker hebben gefietst over de Veluwe. Lekker in de natuur! Zo te zien waren het fijne maandjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's :-D Wat goed dat je al zo lang blogt!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil al een hele tijd beginnen met smoothies te drinken, lijkt me zo lekker én gezond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is de combinatie van kiwi en sinaasappel lekker? Anders wil ik die ook wel eens uitproberen!

   Verwijderen
  2. Ik vond zelf de combinatie kiwi en sinaasappel zeker wel lekker :) Met smoothies kun je zoveel verschillende varianten maken, erg leuk om te proberen en ook nog eens heel gezond!

   Verwijderen
 11. Wat een leuke en vrolijke foto's allemaal! En wat een lief hondje heb je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat 'n heerlijk ontbijtje lijkt me dat met die blauwe bessen erbij :) Leuke foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen