15 oktober 2015

Marble phone case van Caseapp

Marble phone case van Caseapp

Ik werd ik benaderd door Caseapp met de vraag of het mij leuk leek om een eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Caseapp is een website waar jij je eigen creativiteit kwijt kunt om een  leuke laptop skins of telefoonhoesje te maken. Ik heb gekozen om een eigen telefoonhoesje te maken voor mijn Iphone 5C. Benieuwd naar het resultaat?

Het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje

Op de website van Caseapp kun jij je creativiteit kwijt met het maken van de mooiste telefoonhoejes met foto's, cliparts, teksten en de mooiste achtergronden. Als je kiest voor een leuke foto, dan is het mogelijk om er een hele collage van te maken. Je kunt dus meerdere foto's op je hoesje zetten. De website is makkelijk in gebruik. 

Het resultaat
Mijn telefoonhoesje heeft een prachtige marble print gekregen met aan de onderkant een leuke quote. De quote: Live, Laugh, Love. Ik had eerste het idee om een foto van onze hond in zijn geheel op het hoesje te laten drukken. Maar de foto was niet groot genoeg voor het formaat hoesje. De kwaliteit zou dan heel wazig worden en dat is jammer. Ik koos daarom voor een leuke achtergrond met quote.


Marble phone case van Caseapp

De kwaliteit van het hoesje is goed. De marble print en de quote zijn prachtig gedrukt. Het telefoonhoesje is van stevig plastic/kunststof en valt mooi om mijn Iphone heen. Ik ben verrast met dit mooie resultaat!

 

Voor elke telefoon beschikbaar?

De Caseapp hoesjes zijn verkrijgbaar voor de Iphone 4, 4S, 5, 5C en 6 en de Samsung Galaxy S3. Het hoesje voor de Iphone 5C kost rond de €25 euro. Ik vind het leuk dat je een eigen telefoonhoesje kan ontwerpen en foto's of tekst erop kan laten zetten. 

Liefs Gea

11 opmerkingen