Marble phone case - Caseapp

by - oktober 15, 2015

Even geleden werd ik benaderd door Caseapp, of ik hen producten kende en of het mij ook leuk leek om zelf een telefoon hoesje te ontwerpen. Caseapp is een website waar je met je eigen creativiteit leuke laptop skins of telefoon hoesjes kunt ontwerpen. Hoe leuk is het om je eigen uniek ontwerp als telefoon hoesje of laptop skin te hebben. Zelf heb ik gekozen om een leuk ontwerp te maken voor mijn Iphone 5c.

Het resultaat van mijn Iphone 5c hoesje is een leuke marble print geworden met aan de onderkant de tekst 'Live, Laugh, love'. Eigenlijk wou ik eerst graag een foto van onze hond in zijn geheel op het hoesje willen laten maken, helaas was de foto niet groot genoeg om erop te passen door een bepaalde formaat die nodig is voor het hoesje. De kwaliteit zou dan helaas wazig worden wat ik natuurlijk jammer zou vinden. Ik koos daarom voor een mooie marble print met een leuke tekst om het hoesje nog wat extra's te geven.


Op de website kun je zelf zo creatief mogelijk zijn en kun je zelf foto's uploaden, kiezen uit cliparts (plaatjes en teksten), kiezen voor een mooie kleur achter grond of een geschreven tekst. Als je kiest voor een leuke foto van af je laptop of telefoon dan kun je zelfs leuke collage's gebruiken om meedere foto's er in te verwerken. Het werken met website is dan ook totaal niet moeilijk en geeft juist een leuke bezigheid.

Het resultaat van mijn eigen gemaakte hoesje ben ik dan ook heel blij mee! De kwaliteit van de marble print ziet er goed uit, net als de letters van de tekst die ik heb gekozen. Het hoesje is van stevig plastic / kunststof en valt mooi om de Iphone heen. Ik ben dan ook blij verrast met dit leuke hoesje

 

De Caseapp hoesjes zijn verkrijgbaar voor de Iphone 4, 4S, 5, 5C en 6, maar ook voor de Samsung Galaxy S3. Het hoesje voor mijn Iphone 5C kost rond de €25 euro, en het leuke is dat je hem zelf kunt ontwerpen. Wil je zelf ook een hoesje maken? Dan kun je met de code: GLAMVCASE20 , 20 % Korting krijgen op je bestelling bij Caseapp.

Winactie?!
En, ook geef ik binnen kort z'n leuk hoesje, die je zelf kunt ontwerpen weg via mijn eigen blog! Houdt daarom zeker mijn blog goed in de gaten als je wilt mee doen!

Wat vinden jullie van het resultaat van mijn Iphone hoesje?

You May Also Like

11 reacties

 1. wauw echt een mooi hoesje! Ik ga zeker je blog in de gaten houden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf hoesje zeg! Lekker simpel, maar toch heel sierlijk door de tekst. Well done haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat gaaf, zo'n Marble case wil ik ook nog heel graaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Binnen kort kun je ook een zelf ontworpen hoesje winnen op mijn blog :)

   Verwijderen
 4. Wat een mooi hoesje! Vind het er wel classy uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen