30 december 2015

10x De best bezochte artikelen op Glamview in 2015


Morgen is het dan alweer zo ver, de laatste dag van het jaar 2015. Wat ging het jaar weer snel voorbij, toch is het altijd leuk om eens stil te staan bij alle leuke momenten van het afgelopen jaar. Natuurlijk brengt een jaar veel leuke hoogte punten met zich mee, maar ook zeker minder leuke. Het leek mij een leuk idee om een terug blik te doen op de meest bezochte artikelen van mijn blog. Kijk je met mij mee?

Het best bekeken artikel op mijn blog is de herfst outfit in samenwerking met de webshop Sans-online. De kleding items die ik in deze herfst outfit post draag, mocht ik uitzoeken op de webshop. Het leek mij dan ook leuk om eens een outfit post te doen. Outfit posts vallen dus dan ook zeker in de smaak onder mijn bezoekers merk ik.

 
Ik vind het altijd erg leuk om mijn favorieten met jullie te delen. In dit artikel schreef ik over een heerlijke topping van de Albert heijn die ik graag gebruik voor het ontbijt. In combinatie met yoghurt of havermout is het een echte aanrader.


Ik schreef in dit artikel een review over een lipstick van de Lidl, een budget topper voor weinig geld. Mijn moeder nam deze lipstick voor mij mee. Mijn favoriet van het herfst seizoen dit afgelopen jaar. 

 
Wat ook veel wordt bekeken op mijn blog zijn de Instagram diary artikelen. Een foto dagboek met foto's van mijn eigen Instagram account, waarin ik jullie mee neem in een kijkje van mijn leven. Ik plaats dan ook regelmatig foto's van mijn hondje, favorieten, healthy food en niet te vergeten leuke travel foto's, selfie's etc.


Sinds dit jaar zijn mijn vriend en ik dan ook gaan samen wonen in ons eerste koop woning. Hoe leuk is het dan om af en toe het interieur te veranderen. In dit artikel schreef ik over een herst decoratie die ik maakte, met items van de Action. Met deze leuke items maakte ik een leuke mand in het teken van de herfst.

Een artikel die echt op de nummer twee staat als meest bekeken zijn mijn Chelsea boots. In dit artikel liet ik jullie mijn nieuwe Chelsea boots zijn van de Van Haren. In dit jaar waren deze schoenen dan ook een favoriet onder veel meiden. Ik ben dan ook nog steeds blij met deze aankoop en ze lopen heerlijk.

Oke ik kan er niet onder uit om dit artikel in de spot light te zetten. De shoplog van de Penney's/Primark is veel bekeken door jullie. In dit artikel deelde ik mijn geshopte items van de Primark die ik kocht in Dublin. Mijn vriend en ik zijn dit jaar hier samen geweest op city trip wat zeker een hoogte punt was van mijn afgelopen jaar. Wat ik niet moet vergeten te vertellen is dat de beste bezochte artikelen veel shoplogs zijn, maar dan vooral in het algemeen de Primark shoplogs! Deze shoplogs worden namelijk in totaal het best bekeken als ik alle view's bekijk van mijn blog, Wow! 


Een leuke review van het Dior palette die ik kocht op het vliegveld van Dublin. Het palette kost dan zeker wel wat geld, maar ik vind het zeker de moeite waard. Dit palette is dan ook handig voor reizen, wat ik regelmatig doe samen met mijn vriend. Veel van jullie vonden dit pallette dan ook een prachtig exemplaar. Voor mij voelde het dan ook alvast als een kerst cadeau, waarbij ik een glimlach op mijn gezicht kreeg.

 

Dit artikel werd ook veel gelezen, en wat kreeg ik een lieve reacties van jullie. Ik schrijf over een heel persoonlijk onderwerp die mij dagelijks bezig houdt, soms zelfs lastig is voor mij. Hierin vertelde ik jullie over mijn leven met het cholestrol verlagend dieet en de levenwijze van mij persoonlijk er om heen. Jullie waren zo lief, bedankt hier voor. Ook wil ik zeker nog veel over dit onderwerp met jullie delen, omdat zelfs ik er veel tegen aanliep dat er weinig over te vinden was op persoonlijk gebied met ervaringen van anderen. Ook het delen van recepten zal ik zeker doen, veel vraag was hier naar.


Een review artikel in samenwerking met Photogifts. Zoals jullie in dit jaar overzicht wel eerder hebben gezien, zijn vooral veel artikelen die gelezen worden ook veel review's, niet alleen van beauty producten, ook op het gebied van lifestyle. In dit artikel reviewde ik een prachtige foto op aluminium. Mijn vriend en ik wouden dit al een tijdje, nu hangt hij prachtig in onze woonkamer aan de muur. De kwaliteit is dan ook prachtig.

Dit waren dan de best bekeken artikelen op mijn blog van het jaar 2015. Natuurlijk zijn er op mijn blog nog veel meer leuke artikelen om te lezen, maar deze verdienen zeker om in het zonnetje gezet te worden. De view's voor deze artikels waren dan ook aan de hoge kant, waar ik zeker heel blij mee ben om te zien. 

Ik wil jullie dan ook alvast een hele fijne jaarwisseling wensen! Veel gezondheid, geluk en vooral veel liefde in het nieuwe jaar 2016! X

8 opmerkingen

 1. Leuk om zo'n lijstje te zien! Zelf ben ik altijd een enorme fan van persoonlijke artikelen. Mooi om jou verhaal te lezen over bewust eten en leven voor je gezondheid! Sterk van je! :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Persoonlijke berichten Zijn altijd leuk om te lezen inderdaad, kom je ook wat te weten over de persoon zelf. Bedankt! Ben ook blij met het resultaat haha

   Verwijderen
 2. Leuk om te zien! Ik vind de schoenen ook erg prachtig!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die lijst en wat gaaf dat je een kledingset uit mocht zoeken! Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen