10 december 2015

De 'kerst' interieur tag


Yay, we zitten nu dan echt alweer in de maand December! Het jaar is echt voorbij gevlogen vind ik zelf. Maar hoewel ik deze maand toch wel één van de leukste maanden vind die er is in het jaar, ben ik toch heel blij. De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend dat we in huis ook weer de kerstboom mogen neer zetten en alles leuk mogen versieren. Wij hadden dan de kerstboom in ons huis al vroeg staan, mijn vriend kon eigenlijk niet wachten om hem in huis te halen, en stormde gauw naar de schuur. Heerlijk de kerst sfeer in huis, en niet te vergeten de leuke kerst liedjes die weer op de radio te horen zijn. Ik wordt er altijd zo vrolijk van en zing dan altijd gelijk alweer vrolijk mee zing in de auto. Vandaag heb ik dan ook een leuke tag voor jullie die te maken heeft met kerst, namelijk De kerst interieur tag waarin ik jullie antwoord geef op vragen o.a. over de kerst decoratie in ons huis en nog veel meer.

Mijn meest favoriete item in huis met kerst is?
Het zal misschien een heel simpel en snel te raden antwoorden zijn, maar dat is toch wel de kerstboom. Ik vind dat de kerstboom toch wel de meeste sfeer brengt in huis. Het is ook een favoriet omdat je ook niet altijd standaard de zelfde decoratie items er in hoeft te hangen, je kunt er alle kanten mee uit door een andere kleur kerstballen en slingers er in te hangen. Met andere kerst items heb je dat wel vaak.

Ik zou graag nog eens .. willen aanschaffen?
Wat ik zelf altijd al graag wou hebben als ik zou gaan samen wonen, is een vogeltje voor in de kerstboom. Een vogeltje vind ik zelf dan ook een musthave om te hebben, en het liefst zo hoog mogelijk in de kerstboom bij de piek. Ik heb vorig jaar het vogeltje aangeschaft bij de V&D. Op de foto zie je dan ook duidelijk dat hij een plekje heeft gekregen in de kerstboom in ons huis.

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor kerst, bij welke winkel zou dat dan zijn?
Lastig, veel winkels hebben hele leuke kerst spullen. De action heeft vaak leuke dingen, goedkoop maar of het echt kwaliteit is wat langer mee gaat, dat vind ik toch wel moeilijk om te zeggen. Ik zou dan gaan voor de V&D en de Hornbach.

Hebben je partner en jij de zelfde smaak?
Ja, we hebben zeker wel de zelfde smaak en zijn het dan ook snel eens over de aankopen die we doen.

Welk kerst item zou je het liefst zo snel mogelijk weg doen?
Op dit moment niets, we hebben net alles nieuw en we zijn er zeer tevreden mee.


Wat is echt een kerst item die bij jou past?
Wat echt bij mij past zijn items met vooral veel glitter, daar ben ik echt dol op. We hebben vorig jaar in de kerst uitverkoop dan ook een nieuwe doos met kerstballen gekocht, en jawel ook een paar met glitter.

Welke kleuren zou jij het liefst verwerken in je kerstboom en decoratie?
Op dit moment hebben we in huis alle kerst items in de gouden tint, maar de kleur paars, wit en rood vind ik ook erg mooi.

Een echte kerstboom, of een neppe versie in huis?
Zeker weten een neppe boom.

Wat heb jij deze kerst allemaal als decoratie in huis staan?
We hebben een grote en een kleine kerstboom in huis staan in gouden tinten. Wel hebben de kerstballen verschillende formen, mat, glansend en zelfs glitter. Ook hebben we een leuke kaars in de vorm van een sneeuwpop en een grote kerstman in de vensterbank. Dit jaar doen mijn vriend en ik ook aan kerst cadeautjes en deze liggen dan ook onder de kerstboom, ook een leuke decoratie natuurlijk.


De tag heb ik zelf nog aangevuld met een paar zelf bedachte vragen, je mag gerust de tag vragen over overnemen op jou eigen blog. De foto's in deze tag zijn van onze eigen kerstbomen. 

Hebben jullie het huis ook al kerst proof gemaakt?

6 opmerkingen

  1. Hele leuke TAG! Het kan zijn dat ik hem overneem :) Maar ik had zelf ook al een soort vragenlijstje gemaakt. Dus moet ff checken of het niet te veel overeenkomt haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk stukje om te lezen zeg, ik ga de tag overnemen op mijn blog! :)

    BeantwoordenVerwijderen