11 december 2015

Mooie feestelijke accessoires


Misschien hebben jullie het vast wel door, gisteren kwam er al een kerst tag online op mijn blog over de kerst interieur in mijn eigen huis. Ja, ik heb zo zin in de feestdagen die voor de deur staan! Ik zit al helemaal in de gezellige kerst sfeer vooral. Vandaag zat ik dan ook met veel plezier rond te surfen op het internet op verschillende webshops, ter inspiratie voor een kerst en oud en nieuw outfit. Ik vond dan ook hele leuke accessoires voor hierbij en deel deze dan ook graag met jullie, ze zijn echt heel leuk.

Al als klein meisje was ik dol op prachtig glimmende sieraden, het liefst zoveel mogelijk diamandjes en glitters. Nu is dit natuurlijk ook heel toepasselijk en mooi voor de feestdagen om items te dragen met diamandjes, glitters en het liefst zo opvallend mogelijk. Dat vind ik tenminste altijd erg leuk om te combineren met een simpele outfit. Op de webshops waar ik vanavond dan ook op keek, zag ik veel leuke accessoires die mij zeker aanspreken. De items kwam ik tegen op de H&m, Loavies en de Wehkamp. Alles op de collage is dan ook in verschillende prijzen, en dus zit er vast een item bij die past bij jouw budget. Ze zijn dan ook uniek op hun eigen manier, en maken een outfit een pracht plaatje. Ik denk dat ik zeker nog een item ga bestellen voor de feestdagen. Heb jij een leuke item gezien? De links staan hier onder vermeld.


Wat voor Accessoires dragen jullie het liefst bij een feestelijke outfit?

19 opmerkingen

 1. Dat gouden haardbandje van de H&M vind ik echt fantastisch! Super leuk voor de feestdagen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke items! Ik heb pas geleden een leuke knip gekocht bij de Kruidvat. Echt in feeststijl! Sowieso dat ik deze ga dragen tijdens de feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind sieraden echt een must tijdens de feestdagen, je kunt een outfit helemaal afmaken zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh, ze zijn allemaal zo leuk!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles wat goud is.. <3 ik vind dat haar deco dingetje zo leuk! Lijkt me wel leuk om met NYE te dragen. Even op de link klikken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben gek op ringen, en deze ringen zijn ook prachtig! De oorbellen heb ik zelf niet zo veel mee. Verder een prachtig lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Glitters en het liefst zo opvallend mogelijk combineren met een simpele outfit, wat een goed idee. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dat inderdaad zelf ook altijd het mooist, heerlijk opvallend

   Verwijderen
 8. Wat een leuke collage met accessoires! Ik vind het haaraccessoire van de H&M heel erg tof. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah die clutch zou een outfit zo af kunnen maken! Prachtig lijstje met hele leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke items! Vooral die zwarte tas en die haarband met die roosjes vind ik erg tof. Goud trekt mij niet zo, maar ik denk dat de gouden items het in het zilver ook goed zouden doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zilveren sieraden zijn voor de feestdagen ook zeker heel mooi. Zelf heb ik ook mooie zilver kleuren statement kettingen die ik tijdens deze dagen graag draag.

   Verwijderen
 11. Dat is precies waar ik van houd. Een simpele outfit, lekker op leuke sieraden. Lekker shiny!

  BeantwoordenVerwijderen