21 januari 2016

Bruine suéde boots H&M

Bruine suéde boots H&M 

Mijn zoektocht naar heerlijk warme boots was begonnen deze week! Na veel webshops te hebben bezocht kwam ik op de webshop van de H&M deze leuke boots tegen! Het zijn schoenen gemaakt van echt bruin suède en vallen onder de Premium Quality lijn. Het leuke was ook nog dat ik ze vond ik de sale.
Bruine suéde boots H&M

Ik heb dan ook geen twijfel gehad om deze leuke boots in mijn online winkelmandje te zetten. Het zijn schoenen van prima kwaliteit, en ook nog eens echt suède. Waarom ik deze schoenen nou precies zocht? Ik ga namelijk binnen kort weer op citytrip samen met mijn vriend. Dit keer is onze bestemming Warschau in Polen. Op het moment is het natuurlijk ook hartje winter in Nederland, maar toch zoeken wij de kou in Polen ook op. De temperaturen zijn daar ook onder Nul, daarom dat ik de perfecte boots zocht voor deze trip.

Bruine suéde boots H&M

De boots zien er stevig uit, hebben een mooie bruine kleur suède en van binnen zijn ze heerlijk zacht en warm door de witte teddy voering. Ze zijn daarom zeer geschikt voor het weer op dit moment. Al eerder heb ik eens boots van de H&M gehad die ook deze voering van binnen er in had zitten, en heb er zeker wel 2 jaar veel plezier van gehad. 

Bruine suéde boots H&M

Ik ben dan ook blij dat ik na veel zoeken, deze leuke boots ben tegen gekomen. Ik zocht namelijk precies dit soort schoenen, die heerlijk warm van binnen waren. Ook was ik blij dat ze in de sale waren, en het mij ook nog eens wat geld heeft kunnen besparen. Ik kocht deze boots voor €42 euro en ze waren eerst rond de €60 euro. 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoop?

21 opmerkingen

 1. Zijn erg leuk, ze zien eruit alsof ze heerlijk zitten.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef ja, voor Polen heb je wel lekker warme schoenen nodig, deze zien er heel cozy en warm uit, super leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super pretty en zien er vooral heerlijk warm uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ze stiekem al voorbij zien komen in de app, maar ik vind ze super leuk Gea! Lekker meenemen naar Polen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die lijken mij echt heerlijk zitten!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij zit dit heerlijk, ze zien er lekker zacht uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh deze vind ik wel heel erg leuk!
  Lijken me heerlijk warm en wat super fijn met zo een flinke korting!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heeel leuk paar! Ze zien er ook zo lekker warm uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze lijken me heerlijk zitten, lekker warm ook! Fijn dat je ze ook nog in de sale vond :D

  BeantwoordenVerwijderen