Formidable festival zonnebril

by - januari 11, 2016


Hoewel het winter seizoen van start is gegaan, zijn er zeker veel mooie dagen waarbij de zon achter de wolken weer te voorschijn kan kommen. Tijdens deze zonnige dagen draag ik dan ook het liefst een mooie zonnebril. Ook in mijn auto mag een zonnebril zeker niet ontbreken, want ik vind het handig om hem altijd bij mij te hebben om een goed overzicht te houden tijdens het rijden. De zon kan namelijk best fel, en laag staan waar door een zonnebril belangrijk is om te dragen. Via de webshop Cheapass Zonnebrillen heb ik dan ook een prachtig exemplaar mogen ontvangen.

De webshop Cheapass Zonnebrillen heeft dan ook een breed assortiment aan zonnebrillen. Het grootste gedeelte van de collectie is dan ook zelf ontworpen, waarbij je zeker een unieke zonnebril kan vinden die bij een andere webshop niet te koop zal zijn. Van Piloten brillen, Club master brillen en Festival brillen voor dames en heren kun je hier terecht. De zonnebrillen hebben ook zeker een fijne prijs, je koopt namelijk voor €7,95 dan ook al een mooi exemplaar.

 
Zelf koos ik voor de Formidable Festival zonnebril. Deze bril sprak mij dan ook al snel aan door de mooie vorm, de zwarte matte rand van de zonnebril en de overloop van de glazen. De overloop van zwart naar paars vind i dan ook erg tof. De glazen zelf zijn ook van kunststof en niet van echt glas, dit vind ik dan zelf ook niet erg. De pootjes van de zonnebril zijn van ijzer, waar door de bril toch iets extra's heeft en niet een standaard model heeft. Ik vind deze zonnebril dan ook zeker tof!


De zonnebril zit prima op de neus, en de stangen zitten ook goed aan gesloten achter het oor. Door de zwarte kleur van de zonnebril past hij ook bij vele outfits, dit maakt combineren dan ook makkelijk. Voor een fijne en goedekope zonnebril is deze webshop dan ook zeker een aanrader.

You May Also Like

14 reacties

 1. Laat de zomer maar komen! Hopelijk is het heeel snel zomer, want dat heb ik zoveel liever dan deze kou. Staat je leuk Gea, hier zul je veel plezier van hebben straks! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke zonnebril! Ik kan niet wachten tot de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! De zomer mag inderdaad wel snel weer kommen, lijkt mij heerlijk.

   Verwijderen
 3. Oeh, heel leuk! Hierdoor krijg ik echt zin in de zomer. Laat die zomer maar komen :) x

  BeantwoordenVerwijderen