Dit zijn mijn favoriete bloggers!

by - januari 19, 2016

Dit zijn mijn favoriete bloggers!

Het leek mij eens leuk om een ander soort artikel te plaatsen op mijn blog, dit keer een leuke post over mijn favoriete bloggers van het moment. Iedere blogger heeft zo zijn favorieten, en natuurlijk ik ook. Deze leuke blogs verdienen het dan ook om in het zonnetje te staan.


1# Manon van ManonTilstra heeft een leuke blog over Lifestyle, fashion, beauty, en reizen. Ook kijk ik graag naar haar vlogs die ze regelmatig op haar YouTube kanaal plaatst. Deze blogger is bij de meeste wel bekend, het is ook één van de grotere blogs. Vooral haar kleding stijl vind ik erg tof!

2# Mimi van RedLikeStrawBerry komt uit Duitsland, ook schrijft ze in haar eigen moeder taal. Haar blog volg ik al een poos, en bekijk hem dan ook regelmatig. Een blog vooral gebaseerd op fashion, artikelen als outfit posts, favorieten en veel inspiratie. De foto's en outfits spreken mij dan ook altijd erg aan van Mimi.

3# Dascha van Its-Dash heeft een fashion blog met prachtige foto's. Haar kleding stijl en foto's zijn altijd erg mooi. Elke foto die ze opnieuw plaatst ziet er altijd helemaal van top tot teen perfect uit in mijn ogen. Ook is ze een bezoeker die regelmatig op mijn blog een reactie achter laat <3

4# Josie van MaryJosie heeft een blog vooral gericht op fashion. Ook plaatst ze nu regelmatig leuke artikelen over haar gezonde levenswijze waar ze op het moment mee bezig is. Ook haar foto's zien er altijd heel professioneel uit, prachtig!Josie heeft ook een YouTube kanaal waar ze regelmatig een video op plaatst. Haar blog en filmpjes zijn wel in het Engels geschreven en gesproken.

Wat zijn jullie favoriete bloggers?

Liefs Gea.

You May Also Like

11 reacties

 1. Mimi kende ik nog niet, de rest wel , erg goede bloggers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker leuke bloggers!! Ik houd ook van bloggers met een mooie kledingstijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken ze allemaal, op die van Mimi na! IK ga haar blog meteen even bekijken.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Manon Tilstra hoort zeker ook bij mijn favoriete bloggers! Ze inspireert me elke keer met ieder artikel/video die ze plaatst <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende er een aantal maar er zitten ook nieuwe voor mij bij! Leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken en volg eigenlijk alleen Its Dash.. die vind ik zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen