Astor rode lipstick - Tulip kisses 203

by - februari 26, 2016


Al eerder hebben jullie op mijn blog een shoplog voorbij zien kommen, met mijn nieuwe items die ik kocht in de stad Warschau in Polen. Hier ben ik namelijk samen met mijn vriend op Citytrip geweest, en moest natuurlijk ook even langs wat leuke winkeltjes. Ik heb o.a. drie nieuwe lipsticks gekocht in een drogist die ik tegen kwam in de stad. Ze hadden merken die we hier in Nederland namelijk niet kennen, en daar was ik natuurlijk erg nieuwschierig naar, zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik hellemaal weg van lipsticks! Al eerder heb ik dan ook een lipstick review geschreven over een lipstick van het merk Wibo, deze roze lipstick ik dan ook regelmatig over dag. Vandaag review ik opnieuw een lipstick die ook in de shoplog voorbij kwam, namelijk een lipstick van het merk Astor.Omdat het mij leuk leek om eens wat andere merken te leren kennen, nam ik dus ook een lipstick mee van het merk Astor. Het merk Astor is zeker een fijne budget merk, maar toch is het iets duurder dan het merk Wibo die ik ook mee nam. Aan de huls van de lipstick van het merk Astor, is dan ook zeker wel te zien dat het iets meer kost vind ik. De lipstick huls ziet er prachtig uit door de wit en gouden tinten. Op de witte huls van de lipstick is de merk naam Astor opgedrukt. Het uiterlijk van de lipstick sprak mij dan ook gelijk aan!

De lipstick huls is wit met goud, en ook het goud is terug te vinden in de lipstick zelf. Dit vind ik zelf dan ook erg mooi aan deze lijn van het merk. De lipstick nam ik mee in een prachtige rode kleur, die ik zelf erg leuk vind om te dragen bij een mooie bruine oog look. Een rode tint draag ik graag als ik uit ga of voor een feestje.

De lipstick heeft ook een naam, dit vind ik zelf altijd leuk aan merken als ze dit doen. De lipstick is een moisturizing lipstick in het nummer 203, Tulip kisses. De naam vind ik dan ook zeker goed gekozen voor bij de mooie rode kleur.De swatch van de lipstick ziet er dan ook goed uit, de pigment van de lipstick is echt prima! De mooie rode kleur van de lipstick is zeker goed te zien.


Deze lipstick brengt fijn aan, de lipstick is namelijk heel rommig. De kleur is op de lippen ook goed gepigmenteerd, en mooie rode kleur met mooie glans er over. De lipstick blijft ook prima zitten, ik kreeg de kleur er nauwlijks af, ook een maaltijd kan hij prima overleven. Omgerekend in Euro's kost deze lipstick rond de €6,00 en het resultaat mag er dan ook zeker wezen voor die prijs.


Wat vinden jullie van deze kleur, en kunnen jullie dit merk ook?

You May Also Like

12 reacties