1 februari 2016

TAG | ' Zelf respect '


Een tijdje terug werd ik door Kimberley gevraagd of ik de Zelfrespect tag wou invullen, natuurlijk wil ik dat zeker doen aangezien het een leuke tag is om in te vullen. Ook is zelf respect erg belangrijk, dat moeten we zeker niet vergeten. Benieuwd naar mijn antwoorden?


Noem drie positieve punten van jezelf

 - Ik ben een doorzetter. Ik ben iemand die niet zomaar op geeft, ook al zou iemand of iets tegen mij gaan werken. Het liefst ga ik door tot het laatste is bereikt, en natuurlijk voor een positief en goed resultaat als gevolg. Ik merk vooral sinds de laatste jaren dat het erg belangrijk is om op je streep te staan.

 - Ik ben Sociaal. Ik vind het leuk om met mensen te praten, en vooral om nieuwe mensen te leren kennen. Ook heb ik zeker geen moeite om op mensen af te stappen voor de eerste keer. 

 - Ik ben zorgzaam. Zelf ben ik een zorgzaam type, ik help graag mensen waarbij dat nodig is en sta altijd klaar voor iedereen om mij heen. Mijn familie, vriend, vrienden en kennissen kunnen altijd bij mij terecht. Ook heb ik een diploma in de zorg sector en heb ik ook een aantal jaar hier in gewerkt. Ook hierbij is deze eigenschap bealngrijk.


Noem drie dingen die je mooi aan jezelf vind

- Mijn ogen. Zelf heb ik helder blauwe ogen, ook op foto's vallen ze vaak gelijk al op. 

- Mijn handen. Ik heb kleine handjes, met ook kleine vingers. Vaak krijg ik dan ook van anderen de reactie ; ' Wat heb jij toch kleine handjes? Wat schattig.' 

- Mijn figuur. Toch blijft het een vrouw zijn onzekerheid, maar ik ben zeker nu wel blij met mijn figuur. Ik ben dan ook in de afgelopen jaren wat aantal kilo's kwijt geraakt en het resultaat ben ik dan ook zeker trots op!


Noem drie dingen waar je trots op bent die je hebt bereikt

- Mijn diploma's die ik heb gehaald voor mijn school en opleidingen!

- Dat ik meer dan 35 kilo ben afgevallen door veel sporten en gezond te eten. Niet dat ik mij aan de zware kant vond, maar ook mede voor mijn eigen gezondheid toen ik hoorde dat mijn cholestrol te hoog was een paar jaar geleden. 

- Dat ik blij ben met mijn baan die ik nu heb, en natuurlijk de baantjes van de afgelopen jaren!


In welke kleding voel jij je op het mooist?
Zeker in een mooie skinny jeans, een simpele top met een blazer jasje er over heen. Het liefst dan ook nog een paar leuke pumps om het af te maken. 

Wat zou je willen veranderen aan jezelf?
Ik kan soms als het zo uit komt, goed zijn in dingen uitstellen. Ik zou mezelf wel wat meer willen aandringen om hier mee aan de slag te gaan. Ook zou ik wat meer willen gaan sporten, zoals hardlopen en fitness thuis.

Wat zou je nog willen bereiken?
Er staan zeker veel dingen nog op mijn lijstje. Als eerste zou ik graag mijn opleiding Voedingsdeskunige willen afronden en naast mijn baan aan de slag te gaan als voedingscoach. Ook lijkt het mij zeker leuk om nog meer opleidingen, cursussen te gaan volgen en diploma's te halen. Leren vind ik altijd erg leuk om te doen. En het zou mij zeker leuk lijken om wat groter te worden met mijn blog!


Wat zouden jouw vrienden van je zeggen?
Dat ik erg sociaal ben, lief, zorgzaam en een doorzetter. Natuurlijk ben ik ook erg dankbaar dat ik deze lieve vrienden om mij heen mag hebben! Ze staan altijd voor mij klaar.

Deze tag was zeker leuk om in te vullen, maar heb ik zeker veel na gedacht hoe ik de vragen nou precies zou gaan antwoorden. Voor de mensen die hem willen overnemen, ga gerust je gang! Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

19 opmerkingen

 1. Wat een leuke TAG! Je hebt hem heel erg leuk ingevuld Gea! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt hem leuk ingevuld Gea! Je ogen zijn inderdaad prachtig en wat goed dat je 35(!!) kilo bent afgevallen! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt chelsey, wat lief <3 Ik ben zeker ook erg trots op het resultaat wat ik heb bereikt.

   Verwijderen
 3. Leuk dat je hem ook hebt ingevuld Gea! 35kg jeeeetje, topper! En aaawh die foto met je hondje; zo ontzettend lief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, 35 kilo afgevallen? Wat een hoop! Knap hoor, dat zegt al genoeg over jouw doorzettingsvermogen. Top dat je nu zo blij bent met je figuur!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de lieve woorden! Ja ik ben zelf ook zeker blij met het resultaat. <3

   Verwijderen
 5. Dit blijft zo'n mooie positieve tag! Je hebt er wat moois van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tag! Ik herken mijzelf ook wel in dat doorzetten ;)! Onwijs knap dat je trouwens 35 kilo bent afgevallen door sport en gezond eten. Dat is echt discipline en afzien lijkt mij! Dus zeker ook iets dat bij je positieve punten valt en aansluit bij doorzettingsvermogen =]! Ik ben dit jaar bezig om mini abs te krijgen bij mijn buik. Het nadeel is dat ik nu onwijze rugpijn heb. Echt al dagen, dus ik laat het even rusten en kan daarna hopelijk weer door =]!

  xxx Katy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Katy! Het heeft zeker veel discipline nodig om zo iets te bereiken, en soms heel veel moeite heeft het gekost. Toch ben ik dol op sporten en gezond eten gaat je zeker makkerlijker af als er druk op staat. Ik zou zelf de Abs rustig opbouwen aangezien je snel spierpijn kan krijgen haha :) Succes!

   Verwijderen
 7. Vind dit een onwijs mooie tag!
  Mooie antwoorden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige ingvuld. Wauwie, 35 kilo! Daaaamn, ik ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja ben zeker blij met het resultaat en hoe ik dit heb gedaan.

   Verwijderen
 9. Blijf teen mooie tag om te lezen. Erg tof ingevuld alle vragen.

  BeantwoordenVerwijderen