27 februari 2016

2x Outfits met kleding van Sans-Online

Sans-Online Outfits

Nog een maand tot het Lente seizoen mag beginnen! Het weer mag op dit moment dan nog steeds aan de koude kant zijn, toch verlang ik stiekem naar het mooie weer. Een paar nieuwe items in mijn kledingkast is natuurlijk dan ook leuk om het nieuwe seizoen van start te gaan. Bij Sans-Online mocht ik dan ook wat items uit zoeken op de webshop! Zelf shop ik dan ook graag mijn kleding online. Sans-Online verkoopt leuke items zoals tops, t-shirts, jurkjes, Jasjes etc, van o.a. merken als Pieces, Villa, Vero Moda, en Only.


Sans-Online Outfits

Rok

Als eerste item viel mij dan ook gelijk dit leuke rokje op in de webshop. Het rokje heeft wit met grijze tinten en heeft een mooi gestreept textuur er in verwerkt. Boven in het rokje zit een zwarte band verwerkt van elastiek zo dat hij ook mooi aansluit om de heupen. Het rokje heeft een mooie stof, en de kwaliteit vind ik dan ook erg fijn! Het rokje is van het merk Villa en kost €19,95. Zelf vind ik het merk villa altijd erg leuk, ze hebben altijd prachtige items in de collectie.

Mijn nieuwe outfit's van Sans-Online

T-shirt way

Als tweede item koos ik voor een simpel grijs t-shirt, deze vind ik erg leuk voor de zomer. Toch kan deze t-shirt ook prima gedragen worden met een leuk jasje of vestje tijdens de koudere dagen. Het t-shirt heeft ook een leuk detail, namelijk een opdruk met het woord 'Way'. Simpel, maar toch leuk om te combineren met een outfit. Het t-shirt is van het merk, Jacqueline de Jong en kost €7,95.

Sans-Online Outfits

Zelf vind ik deze twee items dan ook een prima combinatie om te dragen als outfit. Om de look af te maken draag ik onder de outfit het liefst een mooie gekleurde pumps. Deze outfit zal ik zeker in de zomer veel gaan dragen. Op dit moment met de koudere dagen, draag ik deze outfit het liefst met een zwart vest net als op de foto hier boven. Dit vest kocht ik vorig jaar bij de zelfde webshop.

 OUTFIT  - Overslag top

Sans-Online Outfits

Overslag top

Als derde item koos ik voor deze blauwe top met aan de voorkant een overslag. Het leuke aan deze top vind ik ook dat de voorkant korter is dan de achter kant. Aan de achter kant is de top namelijk langer, dit vind ik een leuk effect hebben.

Sans-Online Outfits

Sans-Online Outfits

Het is een simpele top, maar toch vind ik hem erg leuk. De top kan namelijk met veel items gecombineerd worden. Ook door dat de top langere mouwen heeft, is het prima te dragen als het iets kouder is. Voor de lente et lente seizoen kan hij dan ook prima. Omdat de top aan de voorkant een overslag heeft, draag ik er onder een zwart basic hemd om inkijk te voorkommen.

Sans-Online Outfits

Deze outfit droeg ik vandaag dan ook met een grijze tregging, en mijn pistol boots om het geheel af te maken. Ik zou deze top ook zeker dragen met een leuke opvallende ketting. Deze top is van het merk Villa, en is op dit moment in de Sale voor €10. Een koopje vond ik zelf! De stof is ook weer van fijne kwaliteit.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items van Sans-Online?

Liefs Gea


Dit artikel is een samenwerking

32 opmerkingen

 1. Ik vind dat rokje heel erg leuk! Ik heb ook zoiets in m'n kast hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items heb je uitgekozen Gea! Ze staan je heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfits meid! Ik vind dat rokje erg tof! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items heb je uitgezocht! Dat rokje is super leuk :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk ook al uit naar de lente. En alles wat je gekocht hebt is ook wel mijn smaak! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke items! :-) Staat je goed.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfits Gea! Het rokje zou ik zo zelf dragen, die kan je leuk combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel Iris, ja het rokje is inderdaad een leuk item om volop mee te combineren.

   Verwijderen
 8. Reacties
  1. Dankje wel! Ja de prijzen zijn zeker erg fijn, en ze hebben hele leuke producten.

   Verwijderen
 9. Heb ik hier nog niet op gereageerd!? Ik had de outfits natuurlijk wel al gezien, maar ze staan je super Gea. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Kim! Ja je was de eerste die ze bijna heeft gezien, dankje wel <3

   Verwijderen
 10. Het rokje is ontzettend leuk!
  De outfits staan je beide erg goed

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The post is fantastic! I love it so much:)
  Have a wonderful day!

  www.theprintedsea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie items, vooral die laatste trui zou ik zelf zo dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen