18 februari 2016

2x Zomer schoenen


Oke, Stiekem mag ik vast wel zeggen, 'Ik heb zin in het lente seizoen?'. Toch moeten we nog een volle maand wachten tot het officeel Lente wordt. Helaas is het op dit moment nog steeds best koud buiten en vriest het zelfs s'avonds licht onder nul. De behoefte om alavast wat nieuwe items te kopen voor mijn Lente en Zomer Gaderobe is sterk aanwezig bij mij. Zo kwam ik gisteren in de Bristol folder twee paar leuke schoenen tegen, die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ook de prijs per paar was dan ook echt een fijne budget topper.

In de folder van Bristol las ik dat ze 40 jaar bestaan, en daarom op veel items korting hadden van wel 40%. Ook zag ik in de folder dus twee paar schoenen staan die mij erg leuk leken voor het Lente en Zomer seizoen. Zo gingen mijn vriend en ik samen naar de Bristol, en nam deze twee paar schoenen dan ook graag mee naar huis.

De eerste paar waar ik voor ging zijn deze paar witte bootschoenen, ze zijn van nep leer en hebben een nep reptiel textuur. Dit vind ik zelf wat wat extra's geven aan de bootschoenen. Ook door de witte kleur vind ik ze makkelijk te combineren bij veel outfits. Deze schoenen waren ook nog in de kleuren; Mint groen, en zwart verkrijgbaar. Dit paar kost met de 40% korting er af €12 euro.


Ook vind ik het altijd erg fijn om in de Lente, en zomer seizoen een paar gympen te hebben. Deze waren dan ook in veel kleuren beschikbaar zoals; wit met zilver, mint groen, blauw en roze. Zelf zat ik eerst wel te twijfelen tussen de witte en de roze variant van de gympen. Na het aanraden van de roze gympen door mijn vriend, nam ik deze dan ook mee naar huis. Deze gympen kosten met 40% korting nu €15 euro. 

De schoenen zitten dan ook heel fijn, en lopen heerlijk! Voor het Lente en Zomer seizoen heb ik dan ook al mijn nieuwe schoenen alvast in de kast staan, en dat voor een fijn budget prijsje.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?

33 opmerkingen

 1. Ik heb deze schoenen ook in de folder gezien, ze zijn echt super leuk! Bootschoentjes zijn leuk te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oké, deze twee paar schoenen wil ik écht hebben. Deze zijn allebei zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah beide schoenen vind ik echt heel schattig! :-) Ik wil ook zo graag dat het weer beter weer wordt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Echt geen geld! Ik wist niet dat ze bij de Bristol nog zulke leuke schoenen hadden. Zelf kijk ik ook echt uit naar de lente/zomer, om ook alleen al weer heerlijke zomer items en fijne gympen te kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die roze sneakers zijn echt schattig!! Tijd dat het lente word! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke schoenen! De slip-ons hebben een erg leuk, zacht patroontje. En die roze sneakers zien er erg schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn zo leeeeuk. Geef mij maar Gea, welke maat heb je? haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het eerste paar had ik al op je Instagram gezien, ik vind ze echt tof! De roze zijn ook heel cute.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat een leuke schoenen :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke schoenen! En nu krijg ik zin in de Lente :-D
  Gelukkig is het 's avonds al iets langer licht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super cute! Ik vind vooral het eerste paar erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de schoenen super leuk! Ze hebben ook zulke frisse kleuren. Heerlijk voor de lente en zomer! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh wat een toffe sneakers zeg, vooral die roze vind ik heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen