Wibo lipstick 01

by - februari 02, 2016

Precies een week geleden ben ik weer op citytrip geweest samen met mijn vriend naar Polen! Wij vinden het dan ook erg leuk om nieuwe steden te bezoeken van verschillende landen. Ook zal er binnen kort een leuk artikel online kommen met leuke foto's van de stad Warschau in Polen en er komt nog een kleine shoplog online. In deze shoplog komt deze prachtige lipstick ook voorbij, deze heb ik namelijk o.a. gekocht in een lokale drogist in de stad.Al gauw zag ik een lokale drogist in de stad waar ik zeker even een kijkje wou nemen. Ik was dan ook nieuwschierig welke merken hier werden verkocht, er zaten dan ook een paar merken tussen die echt alleen in Polen verkijgbaar zijn en niet in Nederland. Ik kocht van het Merk Wibo een lipstick in de nummer 01, omgerekend in Euro was deze ongeveer rond de €1,80 een echt budget merk dus.


De huls van de lipstick is aan de buitenkant simpel zwart, en van binnen heeft het grijze tinten met de naam van het  merk Wibo geschreven in zwarte letters. De kleur 01 is een licht roze/paarse kleur die zeker leuk is om over dag te dragen. 


De lipstick heeft dan ook een fijn pigment en smeert goed uit op de lippen. De kleur is mooi intens en is zeker voor deze prijs echt een topper! Deze kleur lipstick is zeker een mooie toevoeging aan mijn stash <3

Wat vinden jullie van deze kleur lipstick?


You May Also Like

19 reacties

 1. Reacties
  1. Dankje Manon, het is inderdaad een merk die ik heb gespot in de drogist van Polen.

   Verwijderen
 2. Wat een mooie subtiele kleur, hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, dit is zeker weten een prachtige kleur. Hij staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende het merk nog niet, maar wat een prachtige kleur! Staat je goed ook

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kleurtje is dit, staat je trouwens prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog nooit gehoord van dit merk, wat ook niet zo gek is als je dit in Polen hebt gekocht ;) Ik vind het een mooi kleurtje, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen