22 maart 2016

Wat eet ik op een dag? | Mijn voeding dagboek


22 Maart 2016
Vandaag heb ik bij gehouden wat ik precies eet op een dag, ik zag dan ook vaker deze leuke artikels voorbij kommen op verschillende blogs. Namelijk een Foodplog! Elke keer stil staan om eerst een foto te maken van het eten was dan wel even wennen, maar wij als bloggers kennen dat natuurlijk als geen ander. Deze foodplogs, zal ik zeker nog vaker plaatsen op mijn blog. Voor de mensen die het nog niet weten, ik eet volgens het Cholesterol verlagend dieet, en dat betekend dus dat ik misschien wel producten eet waar jij niet voor zou kiezen, zoals magere varianten en Light producten. Benieuwd wat ik vandaag heb gegeten? 


Ontbijt : Spelt Oergranen ontbijt van Zonnatura, met Lijnzaad, Chiazaad, Raw cacao nips en Mango stukjes.Lunch : Drie kleine spelt broodjes, twee met smeerkaas 20+ en plakjes komkommer, en één met Light aardbei jam.


Tussendoor: Twee rijstwafels, één met kaas 30+ en de andere met pindakaas. Ook at ik drie kleine tomaten.


Avond eten: Risotto (restje van gisteren), koolvis, en sla met mini tomaten.

Verder at ik nog tussen door één plak ontbijt koek, en s'avonds na het warm eten een klein schaaltje Magere yoghurt. Deze ben ik vergeten om op de foto te zetten. Natuurlijk ben ik dan ook heel benieuwd wat jullie van de foodplog vinden?

28 opmerkingen

 1. Ziet er allemaal heel gezond en lekker uit! Super leuk zo'n foodplog. Zou ik wel vaker willen zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Simone, ik zal zeker meer foodplog's plaatsen op mijn blog :)

   Verwijderen
 2. Mmm, dat ziet er lekker uit! Ook nog eens heel goed bezig, jij kan zo een voorbeeld zijn voor mij. Ik vind dit echt leuk om te zien gea!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er allemaal heel goed uit. Ik vind Foodplogs wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm, dat ziet er lekker uit zeg!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Je eet wel lekkere dingen op een dag zeg hihi. Mooie foto's ook! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat eet je ontzettend goed zeg!
  Leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm.. die risotto ziet er lekker uit! Het is leuk om te lezen wat je allemaal gegeten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! ik zal zeker vaker een foodplog plaatsen op mijn blog.

   Verwijderen
 8. Lekker hoor, lijkt een beetje op wat ik ook eet. Alleen kies ik voor kwark ipv yoghurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er allemaal lekker uit zeg hihi!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik denk dat als ik zelf foto's zou maken van al mijn eten dat ik wel zou schrikken, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Daphne! Dat is waar soms ziet het er vreemd uit op het bord :)

   Verwijderen
 11. Super gezond. En het ziet er allemaal heerlijk uit <3. Yum! Leuk om zo eens mee te kijken met een eet-dagboek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik doe elke dag weer mijn best met gezond eten :) Ik zal zeker meer foodplog artikelen online zetten op mijn blog.

   Verwijderen
 12. Zo yummy allemaal! Echt heel veel lekkers. Je eet supergezond.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind dit altijd leuk om te zien en wat een mooie foto's !:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat je een inkijkje geeft in je foodlife. Je eet gezond.
  xxx
  https://sherryhussain.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen