5 maart 2016

Instagram diary 14# | Roze bloemen & nieuwe kleding!


Vandaag heb ik een leuk artikel voor jullie, ik neem jullie graag weer meer in mijn Instagram Diary! Het was dan ook alweer een tijdje geleden dat ik dit artikel heb geplaatst, de laatste was namelijk van November. Het lijkt me dan toch ook wel leuk om deze artikelen toch ook meer te gaan plaatsen op mijn blog, ze worden altijd veel gelezen en bekeken. En sommige van jullie is het misschien wel al op gevallen? Ik heb namelijk een tweede Instagram account er bij aangemaakt voor mijn blog. Mijn andere account is natuurlijk nog steeds te vinden, en zal ook blijven bestaan als mijn persoonlijke account. Op mijn nieuwe account zal ik meer random foto's plaatsen, en zullen ook meer blog gericht zijn! Deze leuke foto's van mijn diary kommen dan ook van mijn nieuwe Instagram account GlamviewNLMijn nieuwe froze lipstick van het merk Wibo, deze kocht ik in Polen! Echt een fijne lipstick. Review. / In samenwerking met de webshop Sans-Online, heb ik weer prachtige items mogen ontvangen. Onder andere deze look kwam in het artikel aanbod! Deze foto vind ik zelf dan ook erg mooi geworden :) / Op het instagram account van Manon, heb ik deze oogschaduw palette mogen winnen! Ik gebruik hem nu dan ook bijna elke dag. / Heerlijke bosvruchten smoothie / Salade met tonijn en vele groenten als lunch thuis. / Op Valentijnsdag kreeg ik deze prachtige bos met bloemen van mijn aller liefste vriend <3 

 

Van de webshop NewChic uit China, heb ik prachtige items mogen ontvangen waar onder deze toffe drie hoek oorbellen. Er komt zo wie zo nog een shoplog online van mijn ontvangen items, en samengestelde outfits! / Elke morgen probeer ik nu standaard een smoothie te maken, deze was met mango, appel en havermout. / Throwback moment, de mooiste stad tot nu toe waar ik ben geweest. Rome blijft prachtig! / Outfit in samenwerking met Sans-Online / De lente/zomer kriebels beginnen al weer te kommen, ik kocht deze bootschoenen bij de Bristol. / Havermout ontbijt, een blijvende favoriet.
  

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste foto's, dan kun je mij volgen via mijn Instagram accounts. Deze zal ik hier onder vermelden! Ook heb ik een nieuw Social media waar je mij nu ook kan volgen, namelijk Facebook! -> GlamviewNL

Blog account: @GlamviewNL
Persoonlijk account:  @Geaaa

30 opmerkingen

 1. Mooie diary! De driehoek oorbellen zijn heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's gea, de oorbellen vind ik echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful photos, beautifully toned, I love the pastel colouring. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie en vrolijke foto's! Die smoothies zien er lekker uit zeg!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Bedankt Amy, fijn om te horen dat je ze leuk vindt :) Dat doet altijd goed natuurlijk

   Verwijderen
 6. Wat een mooie heldere foto's! Ik wil graag een keer naar Rome toe, wie weet volgend jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je maakt hele mooie foto's zeg! Welke camera gebruik je, als ik mag vragen? Liefs, Natascha (@ www.fabeaulous.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik gebruik mijn Sony Spiegelreflex 18-55 mm lens, of mijn Iphone 5C.

   Verwijderen
 8. Ik heb erg lang gestaard naar de wibo lipstick. WAUW wat ziet die er mooi uit!
  hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! De lipstick is ook erg mooi, de roze kleur draag ik ook echt vaak de laatste tijd.

   Verwijderen
 9. Such a cute feed!
  xx Elle

  Check out my blog:
  www.cherryblossomstreet.com - Swedish Model and Travel & Lifestyle blogger i Tokyo!
  Instagram: @cherryblossomstreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ah leuke foto's en die smoothie ziet er goed uit, oeh!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's! <3 Die bootschoenen zijn echt tof! Ik bestelde ze toevallig bij H&M, maar vond ze niet supermooi vanwege de zwarte kleur. Wit is wel lekker voor de lente, ga toch maar bij Bristol kijken dan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Kim :) Ja de witte zijn inderdaad wat meer voor de lente, toch vind ik zwarte ook wel erg leuk om te hebben voor bij donkere kleuren :)

   Verwijderen
 12. Prachtige foto's zeg, helemaal mijn smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo'n fijne oorbellen! Ik ga in september naar Rome en ik kan haast niet wachten. Soms twijfel ik ook om twee verschillende instagram accounts te nemen, maar het lijkt mij niet altijd handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Rome is inderdaad erg mooi! Ik heb zelf inderdaad twee accounts, op de één plaats ik wat meer persoonlijke foto's en de andere Blog gericht. Dat was de keuze waarom ik twee accounts nu heb. Toch geef ik wel toe, dat ik meer online ben op mijn blog account haha :)

   Verwijderen