Max&More Mineral Blush ❤ Rose

by - maart 29, 2016


De Action is een winkel met leuke producten en vaak voor een klein budget prijsje. Zo haal ik er ook vaak Beauty producten, zoals shampoo's, bodylotion's, maar ook de make-up producten van de Action vind ik fijn in gebruik. Sommige producten zijn namelijk ook zeker goed gepigmenteerd. Vorige week heb ik dan ook een bezoekje gedaan aan de winkel, en kwam dan ook zeker niet met lege handen aan bij de kasssa. Voor iedereen is dit vast en zeker heel herkenbaar. Ik nam o.a. de Mineral Blush van het merk Max&More mee in een frisse Lente/Zomer tint.Ik nam de Mineral Blush van Max&more mee in de kleur Rose, een prachtige roze kleur die zeker mooi is voor een frisse Lente of zomer look. De kleur is licht roze, maar geeft toch wel een opvallende uitstraling. Al eerder heb ik verschillende blushes van de Action gehad en die vond ik fijn in gebruik. Het rechthoekige doosje is nieuw voor mij, ik kende ze zelf alleen in de ronde vorm, toch vind ik deze vorm ook prima. Het is een simpele verpakking, door de transparante deksel aan de bovenkant is de kleur al te zien van de blush zelf, dit vind ik een voordeel want het is zo te vinden in je stash.


Ook heeft het doosje een extra opening onder de blush, hierin zit een klein kwastje om de blush eventueel mee aan te brengen en er zit een klein spiegeltje in. Handig om mee te nemen in de handtas bijvoorbeeld. Zelf zou ik dit kwastje niet gebruiken, maar het is zeker een fijne extra aan het doosje.


Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten van de blush vermeld, en zo ook de naam 'Rose'. Ook is de make-up van de Action niet op dieren getest, dit is ook duidelijk aangegeven op de achterkant met een klein konijntje als logo. 


Bij het testen op de hand viel mij dan ook gelijk op dat de blush een mooie dekking geeft, en zeker goed gepigmenteerd is! De kleur is best fel, en zou ik zelf combineren met een simpele ooglook. Toch vind ik het een mooie kleur voor het Lente en Zomer seizoen zo als ik al eerder zei in deze review.


Op deze foto draag ik de Mineral Blush van de Action, wel viel mij op dat hij echt licht aangebracht moet worden op de wangen! Anders krijg je door de goede pigmentatie van de blush echt een roze Barbie effect!  De kleur heb ik heel licht aangebracht, en ik vind hem dan ook zeker er mooi uit zien. De Mineral Blush kost €0,99 euro en dat maakt het een fijne budget blush!

Wat vinden jullie van de Mineral Blush van de Action?

You May Also Like

9 reacties

 1. Ik dacht dat die veel feller zou zijn, ziet er super uit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de blush subtiel aanbracht , anders was hij echt te fel haha :)

   Verwijderen
 2. Wauw prachtige Blush, mooi kleurtje voor tijdens de zomer :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De pigmentatie is echt geweldig! Hadi k niet verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huh, zit dat kwastje er echt bij? Die ziet er echt heel goed uit! En ook de blush valt me niet tegen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem gehad, maar vond de kleur niet zo goed bij me passen. Hij staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Het vershilt inderdaad altijd per persoon, zo vind ik oranje tinten weer niet goed bij mij zelf passen.

   Verwijderen