It's My Birthday - TAG!

by - april 07, 2016


Hieper de piep, Hoera!! Ja vandaag is namelijk mijn verjaardag, en dat maakt dat ik vandaag alweer 25 jaar oud ben geworden. Toch kan ik het elk jaar wel weer zeggen, maar ik vind de jaren voorbij vliegen. Vandaag heb ik dan ook een leuk persoonlijk artikel voor jullie, namelijk de 'It's My Birthday TAG'. Deze kwam ik tegen op de blog van Lindsey. Benieuwd naar mijn feestelijke antwoorden?

Welke dag is het nu?
Het is vandaag Donderdag

Op welke dag ben je geboren?
Ik ben op een Zondag geboren, vroeg in de ochtend. 

Wat staat er boven aan je verlanglijstje dit jaar?
Elk jaar blijf ik het toch lastig vinden, om te zeggen wat ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Dit jaar heb ik wel aan mijn moeder verteld dat ik graag een leuke ketting zou willen met een klein hartje. Toevallig weet ik wel al dat het een ketting is, deze krijg ik van mijn ouders. Helaas kon ze niet één vinden met een klein hartje en is het een andere geworden. Ik ben dan ook zeker benieuwd. Van mijn vriend weet ik nog niet wat ik krijg, het blijft nog even een verrassing tot later deze dag.

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
Meestal niet, dit jaar vier ik het dan wel met wat familie, mijn ouders en mijn vriend. En in het weekend voor vrienden. Een bewuste keuze om een feest voor vrienden in het weekend te plannen, aangezien dan ook de meeste mensen kunnen.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gehad voor verjaardag?
Ik heb natuurlijk altijd hele leuke cadeau's gehad in de jaren, maar als ik terug dan aan vorig jaar heb ik een fijn cadeau gehad van mijn vriend. Ik krijg als cadeau namelijk een paar dagen naar Rome in Italië. Het is tot nu toe dan ook mijn leukste City trip die ik heb gemaakt. Ook was deze vakantie, onze eerste samen dat maakte het ook extra leuk en bijzonder natuurlijk. 

Hoe vier jij je verjaardag en heb jij tradities?
Echt tradities heb ik niet met mijn verjaardag, wel vier ik het elk jaar samen met mijn vriend, familie, en ook nog een keer met vrienden. Vaak doe ik dit wel apart van elkaar.

Heb jij wel eens iets gevraagd maar nooit gekregen?
Het zal vast en zeker wel eens voorgekomen zijn, maar ik vind het al fijn genoeg dat ze speciaal voor mijn verjaardag kommen. Daarbij is een cadeau altijd leuk, maar zeker niet het gene waar het bij mij om draait. Ik ben dan ook met alles blij wat ik van iemand krijg. 

Wat is je lievelingstaart?
Toen ik nog wat jonger was, kon jij mij altijd blij maken met een stuk mokkataart. Ik vond dit altijd zo heerlijk, echter moet ik nu letten op mijn voeding aangezien mijn cholesterol verlagend dieet. Wat ik wel graag eet en zeker mag is een stuk zelfgemaakte kwark taart of een heerlijke vruchten vlaai.

Foto: Pixabay (rechtenvrije foto)

Wat zou jou ultieme verjaardags cadeau zijn?
Mijn ultieme verjaardags cadeau heb ik niet echt, maar ik wat mij altijd zeker goed doet als verrassing is heerlijk uit eten, een dagje weg zoals ergens fijn zwemmen of een weekend weg!

Krijg je veel kaartjes,smsjes, telefoontjes op je verjaardag?
Je merkt natuurlijk dat het veel veranderd met de jaren, kaartjes sturen wordt er niet veel meer gedaan. Heel af en toe krijg ik wel eens een kaartje voor mijn verjaardag. Vaak krijg ik toch veel felicitaties via Facebook en Whatsapp. Wat ik altijd nog het leukst en speciaal vind is een telefoontje uit Curacau, aangezien mijn Pake { opa } daar woont en mij elk jaar met mijn verjaardag op belt :)

Dit waren dan alweer mijn antwoorden op de vragen van de 'Its My Birthday TAG'. Wil je deze tag overnemen? dan mag dat zeker! Laat ook gerust een reactie achter en ik ben zeker benieuwd wat jullie van deze tag vinden. Wat ook leuk is.. Er komt binnenkort weer een leuke winactie online! Houdt mijn blog daarom in de gaten!

You May Also Like

14 reacties

 1. Ah, wat super leuk dat je vorige jaar als cadeau een trip naar Rome kreeg! En voor dit jaar: ik wens je een fijne verjaardag toe <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja echt gaaf een citytrip Rome! Echt een prachtige stad.

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Fijne dag vandaag :) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag had m al gezien, en ga m ook zeker gebruiken volgende week!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tag is inderdaad leuk, ben benieuwd naar jou antwoorden! :)

   Verwijderen
 4. Hey wat leuk! Wij waren op dezelfde dag jarig. Nog gan harte! Ik ben je gelijk even gaan volgen op Bloglovin. Leuke blog heb je. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat toevallig! bedankt, jij ook nog van harte :) Bedankt ook voor de lieve woorden.

   Verwijderen