17 april 2016

VIDEO | Wat ik allemaal kreeg voor mijn verjaardag '16


Alweer een week geleden ben ik 25 jaar geworden. Op deze dag heb ik het samen met familie gevierd en in het weekend samen met vrienden. Natuurlijk heb ik ook weer leuke cadeaus gekregen, en het leek mij dan ook leuk om deze met jullie te delen in deze nieuwe video. Ik ben dan ook benieuwd wat jullie van de video vinden. Hebben jullie nog leuke ideeën voor video's? Laat het mij dan even weten in de reacties.

6 opmerkingen

 1. Wat een leuke cadeautjes! Kaarsen zijn altijd lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Ja ik vind ze ook altijd heerlijk, deze kaars van ikea ruik je zelfs al als hij niet brand. Dat zegt wel hoe goed je de geur ruikt.

   Verwijderen
 2. Wat ben je lekker verwend :) Stiekem is jarig zijn toch wel leuk en nee niet alleen vanwege de cadeaus haha. Over 10 dagen ben ik ook weer jarig. Leuke video, en geniet nog van je zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Ja ik ben zeker weer goed verwend dit jaar. Wat fijn om te horen dat je de video leuk vind! Jij ook een fijne zondag en al alvast een fijne verjaardag.

   Verwijderen
 3. Leuke video Gea. Je bent lekker verwend, dat cadeau van je vriend is wel echt super, super lief hè :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Femke. Ik heb zeker leuke dingen gekregen, en de laptop ben ik echt heel blij mee. Kan ik weer goed en fijn bezig Zijn met mijn blog en YouTube.

   Verwijderen