MOOV Now ❤ Personal coach en sport tracker

by - april 05, 2016Misschien herken je het wel? Je wilt graag sporten, maar vind het moeilijk om te beginnen.  Het is belangrijk om elke dag 30 minuten te bewegen, het hoeft niet altijd intensief te zijn, ook wandelen en fietsen is heel goed om aan je dagelijkse beweging te kommen. Van de Webshop Athleteshop ontving ik een fijne sport gadget, die voor veel verschillende sporten kan worden gebruikt, een work out en zelfs tijdens het slapen. Vandaag review ik deze gadget in dit artikel en deel ik mijn ervaring.
De MOOV Now is een sport tracker die voor veel verschillende doel einden kan worden gebruikt. Het is wel een gadget die niet zelfstandig kan worden gebruikt, maar in combinatie met je telefoon. Via de App store kun je heel makkelijk de app op je telefoon zetten.  De MOOV kan worden gebruikt voor o.a. Wandelen&Hardlopen, Wielrennen&fietsen, Zwemmen, Cardio Boxing, Work outs en zelfs tijdens het slapen. Ook is deze gadget water dicht waar door het onder water ook prima kan functioneren.
Bevestigen van de MOOV Now
De MOOV kan op twee manieren worden gedragen, om de pols of om de enkel. Dit vind ik zeker een plus punt aan de gadget. Deze gadget is zwart van kleur en bevat allemaal kleine gaatjes, ook in het bandje waar door het makkelijk om de pols of enkel kan worden bevestigd door in het gaatje te klikken. Het bandje is van siliconenmateriaal, ook krijg je in de verpakking now een extra bandje als reserve.Wat houdt de MOOV bij?
De MOOV houdt je resultaten nauwkeurig bij, hier door kan je dus de statistieken in de gaten houden via de telefoon. Zo kun je dus ook altijd je resultaten weer verbeteren. -Tijdens het Hardlopen houdt het de grote van je passen bij, de zwaarte van je landing, je snelheid en de afgelegde afstand. Ook zijn er verschillende hardloop progamma's en levels beschikbaar. - Tijdens het zwemmen de hoeveelheid baantjes die je zwemt, welke zwemslag, de frequentie en de lengte van je zwemslag. - Tijdens het fietsen, de afgelegde afstand, je snelheid etc. - Tijdens de work out je snelheid en de aantal reps die je maakt. Ook houdt de coach bij wanneer je gaat slapen en zo ook overdag, zo kan er in de statistieken ook worden bij gehouden wat je rust momenten zijn.

De Personall Coach praat tegen je, tijdens de work out!
Als je aan het sporten bent met de MOOV, praat de personall coach ook. Zo wordt er verteld op welke punten je moet letten en de nodige feedback. Heb je het moeilijk tijdens de work out? dan helpt de coach je er bij, en doeje het goed! Dan wordt het zeker beloond met een fijn compliment.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren!
De MOOV is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo koos ik zelf voor de zwarte variant. Je kunt kiezen uit Blauw, rood, wit of zwart. Het bandje is wel gewoon in de standaard kleur, maar door de kleuren die kan worden gekozen, komt de kleur te voorschijn door de gaatjes. Het rondje die op de foto is te zien bevat de kleur, deze is echter ook makkelijk in het bandje te bevestigen door het er in te klikken.


Download de App in de App Store
De Apps die bij de MOOV horen zich makkelijk te downloaden in de App Store. Als je wilt beginnen met een work out, kies dan de app die er bij past. Zo staat er op mijn mobiel de Apps MOOV, MOOV Run&Walk, MOOV 7 Minute+ workout en MOOV Swim.Ook kun je nog kiezen voor bijvoorbeeld de apps; MOOV Cardio Boxing, en MOOV Cycling.


Thuis sporten
Ben je niet echt van het intensief sporten zoals fietsen, boxen of zwemmen? Je kunt dan MOOV ook prima gebruik voor een thuis work out! Zelf vind ik dit zeker een fijn, en hoef je ook niet altijd de deur uit. Je kunt dan ook kiezen voor een 10 Minuten work out, of calorie verbranding.


Mijn mening
Ik vind het een fijne gadget, makkelijk in gebruik en ook handig dat er bijpassende apps kunnen worden gedownload in de App store. Hierin kun je alles bij houden wat je wilt weten van je uithoudingsvermogen bijvoorbeeld. Wel kan het soms lastig zijn met een bepaalde sport dat de telefoon steeds in de buurt moet zijn. De prijs van de MOOV Now is €74,25 en is o.a. verkrijgbaar bij de webshop Athleteshop. Ik zal zeker deze fijne gadget nog vaak gebruiken voor als ik een thuis work out wil doen, naast het sporten dat ik doe bij de sport school. Ook vind ik de prijs echt mee vallen, met de opties die er allemaal op zitten en de hoeveelheid sporten waarbij je hem kunt gebruiken. 

Ook een pluspunt voor het leuke pakketje dat ik van de webshop Athleteshop ontving, het was zo mooi verpakt. De kartonnen doos waar de MOOV Now in werd verstuurd, was mooi beplakt met papier en hierop geschreven de naam Glamview van mijn blog! De foto van het pakketje is te vinden op mijn Instagram @GlamviewNL. Ook bij het product kreeg ik nog een leuk tafel spel als extraatje. Ik zou zeggen Let's go WORK OUT!

Doe mee met de Fit Challenge!
Wil je nou ook z'n gave MOOV Now Personall coach en Sport tracker winnen? Je kunt namelijk ook mee doen met de fit challenge van Athleteshop met de Hashtagg #AthleteshopFitChallange, en wie weet kun jij ook gebruik maken van deze leuke gadget tijdens het sporten! 

Gebruiken jullie wel eens een sport gadget?

You May Also Like

10 reacties

 1. Wat een leuke gadget! Dit maakt het sporten wel leuker, en zeker fijn dat hij ook werkt bij een thuis workout, alleen jammer dat ik geen iPhone heb haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof ding! Ik ben al een tijdje op zoek naar zo'n wearable en deze kende ik nog helemaal niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik nu veel apps om te zien hoeveel ik loop en wat ik ermee verbrand, maar ik zat gisteren nog te mopperen hoe onnauwkeurig het is.
  Deze gadget klinkt ideaal! En ik heb een iPhone...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Opzich is het best een handige gadget, maar hoe weet dat ding dan waar ik op moet letten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een personal coach die tegen je praat tijdens de sporten. Tijdens het hardlopen kan de coach aangeven dat je zachter moet landen op de voeten. Ook wordt je statistieken goed bij gehouden hierin kun je ook alles bij houden. Op YouTube staan ook handige filmpjes van de Moov :)

   Verwijderen
 5. Wat een mooi ding, ziet er heel bijzonder uit. Jammer dat 'ie geen hartslag bijhoudt, daar ben ik nog naar op zoek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is inderdaad jammer aan deze gadget, verder is het prima en heeft het veel functies :)

   Verwijderen
 6. Ik vind dit echt zo interessant he? Ik heb mijn laatste 5 kg na de zwangerschap met pijn en moeite eraf getraind (had een jaar nodig!) en gebruikte daar ook echt mijn iphone voor (stappenteller e.d.) Deze armband lijkt me veel handiger! Misschien toch maar eens aanschaffen...

  BeantwoordenVerwijderen