Waarom ik de Lente juist zo leuk vind!

by - april 01, 2016


Vandaag is het een prachtige dag, en kun je zeker stellen dat het een echte Lente dag is. Het zonnetje schijnt volop, maar in de schaduw is het dan nog wel aardig fris. Op straat zie ik op dit moment al veel mensen in een t-shirt lopen, zelf vind ik dit echt nog veel te koud! Toch vind ik een dag als vandaag heel fijn, en hoop dan ook zeker dat dit weer nog even aanhoudt. De Lente is dan ook wel één van mijn favoriete seizoenen. Niet alleen omdat mijn verjaardag in begin April valt, maar ook heeft de Lente zoveel leuke momenten en voordelen!

De zon gaat meer schijnen De temperaturen gaan meer omhoog, hier door voelt het warmer aan Het is langer licht buiten Een nieuwe gadarobe, of juist de warme dikke truien in ruilen voor vestjes, jurkjes en dunne truitjes De zon komt te voorschijn? Hallo Zonnebril! De natuur veranderd! Mooie groene velden, en groene bladeren aan de bomen Krokussen, narcissen en andere lente bloemen Pastel kleuren Mooie felle kleuren dragen op de lippen, oogleden of zelf op de nagels Drankje doen op het terras Waterijsjes, en sorbet ijs eten Zomer jas Lammetjes en koeien in de wei Fijn buiten zitten in de tuin of op het balkon Festivals De vogels die fluiten Een vrolijk en fijn gevoel hebben De feestdagen zoals, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Konningsdag Bodysplashes of licht, zoete geuren dragen Leuke activiteiten doen zoals fietsen, wandelen, varen, strandwandeling of een heerlijk dagje weg  Fijn buiten kunnen sporten, zonder altijd rekening met het weer te houden Nieuwe collecties in de winkels Dichter bij de zomer, en dus ook de zomervakantie inzicht!

Wat vinden jullie leuk aan het Lente seizoen?

                                                                                               Foto - Pixabay ( rechtenvrije foto )

You May Also Like

13 reacties

 1. Heerlijk artikeltje Gea! Het is inderdaad prachtig weer vandaag. Ik heb ook al een aantal mensen in t-shirts rondlopen, die hebben al flink de zomer in hun bol haha. Ik voel mij ook een stuk vrolijker nu het weer lekker zonnig is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Chelsey! Dat is precies de gedachte die ik had toen ik het zag haha :)

   Verwijderen
 2. Heerlijk, van dit weer wil ik weer korte broekjes dragen en raketjes eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, de lente is echt heerlijk! vandaag was het ook al lekker he

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa, ik ben ook zo blij dat het weer lente is! Idd het vooruitzicht van de zomer, af en toe weer met blote benen naar buiten en lekker op het terras zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, echt heerlijk is het gewoon <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een artikel om vrolijk van te worden, alleen de foto al! Heerlijk. Met dit weer is het ook ideaal om lekker een stukje te gaan joggen, wat ik graag doe.

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja het weer van de afgelopen dagen ja echt fijn om te sporten enz inderdaad

   Verwijderen
 7. Leuke, vrolijke post! Van die ijsjes en de drankjes op het terras krijgen we vanzelf al zin in de lente! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk artikel! Wat ik juist minder fijn vind is dat mijn dikke truien weer de kast in mogen haha. Ik ben dol op dikke truien, al zijn vesten ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! OpZich snap ik wel wat je bedoeld haha, je kunt er zo heerlijk in weg kruipen!

   Verwijderen