1 april 2016

Dit zijn de redenen waarom ik de lente zo leuk vind!

Dit zijn de reden waarom ik de lente zo leuk vind!

Vandaag is het een prachtige dag en kun je stellen dat het een echte lente dag is. Het zonnetje schijnt volop, maar in de schaduw is het nog aardig fris. Op straat zie ik op dit moment veel mensen in t-shirt lopen, zelf vind ik dit echt nog veel te koud! Toch vind ik een dag als vandaag heel fijn en hoop dan ook dat dit weer nog lang aanhoudt. De lente is één van mijn favoriete seizoenen. Niet alleen omdat ik jarig ben in April,  de lente zoveel leuke momenten en voordelen!

De zon schijnt πŸ’› De temperaturen gaan omhoog πŸ’› Het is langer licht buiten πŸ’› Een nieuwe garderobe aanschaffen of te voorschijn halen πŸ’› Een zonnebril dragen πŸ’› Mooie groende velden en bladeren aan de bomen πŸ’› Krokussen, narcissen en andere lente bloemen πŸ’› Pastel kleuren πŸ’› Drankje doen op het terras πŸ’› Zomer jas weer aan πŸ’› Waterijsjes en sorbet ijs eten πŸ’› Lammetjes en koeien in de wei πŸ’› Buiten zitten in de tuin of op het balkon πŸ’› Wandelen door de natuur πŸ’› Festivals πŸ’› Vogels die fluiten πŸ’› Feestdagen πŸ’› Een licht zoete geur dragen πŸ’› Fietsen πŸ’› Varen πŸ’› Een dagje weg πŸ’› Buiten sporten πŸ’› Nieuwe collecties in de winkel πŸ’› Dichter bij de zomer πŸ’› Open schoenen kunnen dragen πŸ’› Vlinders πŸ’› 


Welke seizoen spreekt jou aan?

Liefs Gea.


                                                                                              Foto afkomstig van Pixabay

13 opmerkingen

 1. Heerlijk artikeltje Gea! Het is inderdaad prachtig weer vandaag. Ik heb ook al een aantal mensen in t-shirts rondlopen, die hebben al flink de zomer in hun bol haha. Ik voel mij ook een stuk vrolijker nu het weer lekker zonnig is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Chelsey! Dat is precies de gedachte die ik had toen ik het zag haha :)

   Verwijderen
 2. Heerlijk, van dit weer wil ik weer korte broekjes dragen en raketjes eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, de lente is echt heerlijk! vandaag was het ook al lekker he

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa, ik ben ook zo blij dat het weer lente is! Idd het vooruitzicht van de zomer, af en toe weer met blote benen naar buiten en lekker op het terras zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, echt heerlijk is het gewoon <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een artikel om vrolijk van te worden, alleen de foto al! Heerlijk. Met dit weer is het ook ideaal om lekker een stukje te gaan joggen, wat ik graag doe.

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja het weer van de afgelopen dagen ja echt fijn om te sporten enz inderdaad

   Verwijderen
 7. Leuke, vrolijke post! Van die ijsjes en de drankjes op het terras krijgen we vanzelf al zin in de lente! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk artikel! Wat ik juist minder fijn vind is dat mijn dikke truien weer de kast in mogen haha. Ik ben dol op dikke truien, al zijn vesten ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! OpZich snap ik wel wat je bedoeld haha, je kunt er zo heerlijk in weg kruipen!

   Verwijderen