Vandaag heb ik weer een nieuw persoonlijk artikel voor jullie, namelijk een artikel die best vaak terug keert op mijn blog. Nu heb ik het natuurlijk over het artikel: Instagram Diary! Het zijn foto’s van mijn Instagram account, van de maanden April en Mei.

Het zijn veel random foto’s, van o.a. leuke samenwerkingen met bedrijven, gezond eten, en daarnaast hoort een selfie er natuurlijk ook bij. In April ben ik Jarig geweest, en heb twee leuke dagen gehad waarbij ik het samen met familie, mijn vriend, en vrienden mocht vieren. Veel leuke cadeaus gekregen van iedereen, en van mijn vriend zelfs een nieuwe laptop!  (deze cadeaus kun je ook terug zien in  een video die ik heb opgenomen). Natuurlijk hebben we in Mei, prachtig weer gehad en hoop dat deze dagen snel er weer aan zitten te kommen. Ik heb veel gewerkt in het hotel, en heb voor naast mijn werk een nieuwe bij baan als, Onafhankelijk Distributeur bij Herbalife. Ook wel health coach genoemd.
Selfie // Voor de verandering deed ik eens een leuk nagellak kleurtje op, deze is van de Primark // Mooi weer, en het uitzicht is dan natuurlijk extra mooi in het parkje // Mijn nieuwe Essence Velvet Matt 08, deze kreeg ik van mijn lieve moeder // Van @Celebjewels (Instagram), ontving ik deze mooie oorknopjes in een zilver kleuren // Onze kat.
Voor mijn verjaardag ( in April ) kreeg ik deze heerlijke geur cadeau van een vriendin. Het is ook één van mijn favorieten geworden. // Naast mijn baan in het hotel als Housekeeping, heb ik een nieuwe bij baan als Onafhankelijk Distributeur bij Herbalife! Ik kan nu mensen begeleiden bij het afvallen, vitaliteit, aankomen, en bij (top) sporters. Zelf ben ik natuulijk ook begonnen met een progamma vitaliteit, ik ben veel fitter er van geworden! // Ik kocht bij de Kruidvat nieuwe make-up die ik nodig had // Tussendoortje, kiwi, appel en rozijntjes. // Van Lucardi ontving ik een prachtige horloge van het merk Tassled, met een bij passende Everlasting dream armband. Dit artikel staat al online op mijn blog! // Brinta met een heerlijk toevoeging van verschillende noten, zaden, lijnzaad en rozijntjes.
Je kunt mij volgen via mijn blog account: @GlamviewNL

20 Reacties

    1. Het geurtje is inderdaad heel fijn! Beetje een zoete geur, een aanrader! Een witte horloge van het merk is ook zeker prachtig :)!

  1. Oeh dat luchtje is lekker! Die heb ik pas nog geroken in de winkel hihi. Die lipstick is trouwens een toffe kleur zeg, mooi! 🙂

    1. Bedankt dasha! Heel fijn om te horen dat je mijn foto's er mooi uit vind zien. Lichte foto's maken vind ik dan ook heel leuk om te doen, toch blijft het soms een lastig ding haha :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *