Update | Persoonlijk en blog

by - mei 16, 2016


Op mijn blog is het nog niet veel voor gekomen, maar toch lijkt het mij leuk om af en toe een nieuwe update te plaatsen over mijn blog, en/of persoonlijk gebied. Zou blijven jullie ook op de hoogte van de nieuws rond om mijn blog, en kunnen jullie op persoonlijk gebied zijn wat mij zoal bezighoud naast mijn blog.

YouTube kanaal!
Ook ik kan nu eindelijk zeggen dat ik mijn eigen YouTube kanaal heb! Ik wou het al een tijdje, toch hield iets mij steeds tegen om de stap eens te zetten. Na vooral veel leuke reacties in mijn omgeving, van bezoekers, en mede bloggers, heb ik de knoop door gehaald om te beginnen. Een paar maand geleden kwam mijn eerste video online, en ik kreeg veel lieve en vooral leuke reacties van iedereen. Bedankt hier voor, dit doet mij natuurlijk goed aangezien er ook veel tijd in zit. Inmiddels staan er op dit moment drie video's online, en er zullen nog vele volgen. Lijkt het jou vooral leuk om mij te gaan volgen via mijn YouTube kanaal? dan kun je dit doen via deze link, of klik op de social media button. Deze kun je vinden in de rechter column van mijn blog. De video's zullen ook op mijn blog online kommen, dus houdt zijn mijn blog ook in de gaten.

Oostenrijk
Nog even moeten wij geduld hebben, maar een fijn vooruit zicht hebben wij dan alvast. Samen met mijn vriend ga ik namelijk op vakantie naar Oostenrijk. Dit keer gaan we met de caravan, en dat maakt ook dat wij een groot stuk zullen moeten afleggen met de auto. Het lijkt mij dan ook vooral leuk om midden in de bergen te zijn, en via Google hebben we natuurlijk ook al stiekem even gekeken hoe mooi de omgeving er uit ziet. En ja, ik ga vloggen! Dat is namelijk de bedoeling, want het leek ons leuk om dat op vakantie te doen. Zo kunnen wij altijd alle beelden terug zien van de vakantie, maar ook om jullie mee te nemen in ons reisje.

Onafhankelijke Distributeur van Herbalife ( health coach )
De meesten van jullie weten dan ook, dat ik al jaren bezig ben met een gezonde levenwijze. Naast gezond eten en sporten, is het ook één van mijn grote passies geworden. Naast mijn baan als housekeeping in het hotel, kan ik dan nu ook zeggen dat ik een Onafhankelijke Distributeur ben van Herbalife. Dit houdt voornamelijk in dat ik nu ook mensen kan begeleiden bij: afvallen, vitaliteit, aankomen en (top) sporters.

Natuurlijk ben ik ook met producten begonnen van Herbalife, niet voor het afvallen maar om meer vitaliteit te krijgen. Ik neem een shake in de morgen, en ik voel mij nu een stuk fitter dan in het begin. Ik had dit zeker nodig, aangezien ik vaak na mijn werk moe thuis kwam. Ik vind het dus zeker fijn om hiermee te zijn begonnen. Wil jij ook begeleiding of heb jij een vraag hier over? Dan mag je gerust contact met mij opnemen via mijn emailadres: Gea.Herbalife@Hotmail.com

Winactie
Misschien hebben jullie het al gezien op mijn blog, of heb jij het gemist? Ik heb namelijk een leuke winactie online staan waarbij je kans maakt op twee fijne producten van mijn favoriete beauty merk. Namelijk een bodylotion en body mist van het merk Victoria Secret! Wel duurt deze winactie nog tot deze aankomende Woensdag 18 Mei 2016. Dus wil jij nog heel graag mee doen? Dan kun jij nog via deze link kijken, welke stappen je moet volgen om hierop kans te maken.

Bloggen
Het bloggen vind ik zo leuk om te doen, zo probeer ik dan ook twee artikelen per week online te plaatsen ( als dat mij lukt ). Ik kan het helaas niet altijd beloven, aangezien ik het best druk heb met werken en privé natuurlijk ook alles door gaat. Vraag krijg ik ook de vraag wanneer mijn upload dag is of op wat voor tijden. Ik plaats een artikel vaak op de dag, dat hij ook is geschreven. Soms plan ik zeker ook wel wat in van te voren, maar dit komt niet vaak voor. Hopelijk hebben jullie hier ook begrip voor. Ik ga zeker proberen veel artikelen en video's te plaatsen op mijn blog & YouTube kanaal! Houd alle twee dus zeker goed in de gaten.

Hebben jullie ook nog een leuke ideeën voor een artikel, of misschien een bepaalde video? Laat het mij dan gerust weten in een reactie. Alle ideeën zijn natuurlijk welkom. Liefs Gea.

foto bron: Pixabay ( rechtenvrije foto's)

You May Also Like

8 reacties

 1. Supergaaf dat je dit bent gaan doen voor Herbalife! En ook nog steeds heel erg leuk dat je een YouTubekanaal begonnen bent, ik vond je eerste video's in ieder geval al heel goed gelukt <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Daphne <3! Ik ben ook heel blij dat ik ben begonnen met Herbalife, echt wat ik al een hele tijd leuk vond om te doen. En fijn om te horen dat je mijn eerste video's al leuk vind! Er kommen nog vele meer :)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je een youtube kanaal begonnen bent! En kamperen in Oostenrijk is best tof! Ik ben benieuwd naar je vlogs daarvan:).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, en heel leuk om te horen dat je benieuwd bent naar de aankomende vlogs :)

   Verwijderen
 3. Echt tof dat je nu ook een Youtube kanaal hebt. Net wat persoonlijker nog <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, je leert iemand achter de blog inderdaad nog beter kennen.

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat je een youtube kanaal bent begonnen meid congretz en welkom in het youtube wereldje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Rachel! Ik vind het zelf ook erg tof, video's maken vind ik heel leuk om te doen op het moment.

   Verwijderen