VIDEO | Q&A ❤ Jullie vragen beantwoorden.

Het is alweer de derde video die online is gekomen op mijn YouTube kanaal. Dit keer is het een Q&A video geworden, waarin ik antwoord geef op de vragen die zijn gesteld op mijn Instagram account. De vragen zijn heel random, en zullen daarom heel verschillend zijn van elkaar. Met een persoonlijke tint, is deze video zeker leuk om te kijken.

Ik vertel in de video dat ik een nieuwe bijbaan heb als Health coach bij Herbalife. Dit doe ik naast mijn baan in het hotel. Binnenkort zullen jullie hier zeker nog meer over lezen op mijn blog, of in een video. Ik ben dan ook zeker van plan om meer video’s te gaan maken, en deze zullen dan ook op mijn blog verschijnen. Hebben jullie nog leuke ideeën voor video’s, of wil jij juist een bepaalde video van mij zien? Laat het mij gerust weten! Ik vind het altijd leuk om ideeën van bezoekers te verwerken in blog artikelen of video. Ook kan ik alvast verklappen dat ik op mijn vakantie binnenkort wil gaan vloggen. Yay!

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *