21 juni 2016

Video | Shoplog Primark & H&MEen tijdje terug ben ik wezen winkelen in de stad Groningen. Voor op vakantie, en voor de aankomende zomer, had ik nog nieuwe zomer kleding nog. Mijn gaderobe was namelijk al een tijdje aan vervanging toe. Veel kleding had ik al een aantal jaren, en ook was veel te groot geworden. Ik ben dan ook goed geslaagd bij de nieuwe Primark in Groningen en de H&M.
De Primark in Groningen, zit op de Westerhaven, voor de mensen die hier nog niet zijn geweest. Ik vond de collectie dan ook heel leuk voor de zomer. Helaas kon ik veel kleding items niet meer in mijn maat vinden, dat is soms een nadeel vind ik. In deze shoplog video, kun jij mijn nieuwe aankopen zien die ik heb gedaan bij de Primark en de H&M. Ik ben dan ook benieuwd wat jullie er van vinden. Ook worden Primark shoplog's in het algemeen ook het meest bekeken op mijn blog!

Hebben jullie al gewinkeld voor de zomer?

13 opmerkingen

 1. Leuke video om te zien! Items van de H&M zijn altijd leuk vind ik hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Altijd fijn om te horen, en H&M is inderdaad altijd fijn om te winkelen :)

   Verwijderen
 2. Heel erg leuk om te zien. Ik moet ook nog even wat zomer inkopen doen;) Ik vind de witte shorts ook heel erg leuk! Ik zie dat ook even naar Primakr moet;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! De h&m en de primark hebben op het moment een leuke collectie :)!

   Verwijderen
 3. leuke dingen heb je gekocht! vest wat je aan hebt is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk een shoplog. Je playsuite vind ik erg leuk. Ik zoek ook nog zoiets. Dus maar eens bij de Primark kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De primark heeft op dit moment een leuke collectie, dus wie weet vind je er wat tussen :)

   Verwijderen
 5. Wat een leuke video heb je gemaakt! Je hebt leuke items gekocht.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen