VLOG | Vakantie - Eagle nest & op de camping

by - juni 27, 2016


Ik ben dan weer net terug van mijn vakantie naar het prachtige Oostenrijk! Met grote ogen bekeek ik dan ook de grote prachtige bergen, en de rotsen die overal in de omgeving te zien zijn. In één woord: Wauw! Samen met mijn vriend heb ik dan ook genoten op de camping in het plaatsje Bad Gastein. Deze plek is ook bekend als een winter sport gebied, maar zeker ook leuk om te bezoeken in de zomer periode.
Zoals ik jullie al eerder vertelde, heb ik dan ook gevlogt! Benieuwd naar mijn aller eerste vlog? In deze vlog neem ik jullie namelijk mee naar het Eagle Nest, waar vroeger het buiten verblijf zat van Hitler. Maar ook een gedeelte op de camping. Enjoy!


You May Also Like

6 reacties

 1. Wat een leuke vlog! Ik ben ook zo toe aan vakantie hihi. Inderdaad lekker magazines lezen en af en toe er op uit. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Fijn om te horen, dat je de vlog leuk vind :) En dat is inderdaad de perfecte, en vooral rustige vakantie haha.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Bedankt dineke! Klopt, het is echt prachtig in Oostenrijk en zuid Duitsland

   Verwijderen
 3. Leuke vlog en wat een mooie omgeving :).
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen