Mijn happy momenten van vakantie Oostenrijk

De leuke momenten die je bij blijven, en de momenten waar je blij van wordt. Al eerder schreef ik eens een happy list op mijn blog, over het Lente seizoen. Dit keer doe ik het iets anders, namelijk met een thema van mijn vakantie bestemming. Samen met mijn vriend ben ik namelijk op vakantie geweest naar Oostenrijk, het was echt een leuke vakantie en met momenten om zeker nooit te vergeten. Het leek mij dan ook leuk om wat punten op te schrijven, en later te kunnen terug lezen.

Voor het eerste in een ander land kamperen met de caravan ♥ Genieten van de warme temperaturen, met afwisseling van regen ♥ Samen zijn met mijn lieve vriend ♥ De prachtige omgevingen ♥ Samen eten koken in de caravan ♥ De gezelligheid en vrije tijd ♥ Veel liefde voor elkaar ♥ Salzburg, en Wenen verkennen ♥ Een hotel overnachting in Wenen ♥ Heerlijk uit eten ♥ Tijd voor elkaar hebben ♥ Verschillende Museums bezoeken ♥ Bezig zijn met bloggen, in de avond uren ♥ Zwemmen bij de camping, en het Solarbad ♥ Wadelen in de mooie omgeving ♥ Mijn aller eerste vlogs opnemen voor YouTube ♥ Fotografie ♥ IJs eten met het warme weer ♥ Zuid – Duitsland ♥ Veel wandelen ♥ Bad Gastein ♥ Mooie watervallen bekijken ♥ Door de bergen / rotsen lopen, en beklimmen ♥ Rond rijden in de auto ♥ Winkelen bij de DM winkel in Oostenrijk ♥ Zomer ♥ Vakantie ♥ skypen met mijn ouders en broer ♥ Bobbie ♥ Het Hofburg bezoeken, en het Sissi Museum ♥ Rond hangen in het park ♥ Zomer kleding ♥ Samen zijn ♥ Vakantie plannen maken ♥

11 Reacties

  1. Oostenrijk lijkt me prachtig, vooral steden als Salzburg en Wenen. Ben er helaas nog nooit geweest!

  2. Oostenrijk is prachtig zowel in de winter als in de zomer. Op mijn bucket list staat nog wandelen door de bergen van hutje naar hutje.

  3. Lijkt me een superfijne plek dit om tot rust te komen (iets wat ik soms wel nodig heb met al die chaos in m'n hoofd!)

  4. Leuk dat jullie zo enthousiast zijn over Oostenrijk! Wij zijn er ook al tig keren geweest en raken nooit uitgekeken in dit prachtige land. Sterker nog, over 2 weken gaan we weer die kant op en wel naar Bichlbach in Tirol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *