11 juli 2016

Video | Travel impression vlog - van de stad SalzburgAls ik nu naar buiten kijk, kan ik niet echt zeggen dat het zomer is in Nederland. Helaas regent het volop op dit moment. Mijn zomer vakantie heb ik dan echter ook al gehad, dit hebben jullie vast al mee gekregen in andere artikels en video's op mijn blog en YouTube kanaal. Samen met mijn vriend ben ik namelijk naar het prachtige Oostenrijk geweest. We hebben hier gekampeerd in onze caravan, en hebben het echt naar ons zin gehad. Zo zijn wij ook naar twee steden geweest, namelijk Wenen en Salzburg. Vandaag neem ik jullie dan ook mee in een nieuwe video, hierin krijg je een indruk  van de mooie stad Salzburg.

We hebben veel rond gelopen in de stad, en hebben een paar winkels en kraampjes bekeken. Hier hebben wij o.a. een souvenir gekocht die te maken heeft met Mozart. Mozart heeft namelijk vroeger gewoond in deze stad, dus leek het ons een leuke herinnering om aan deze stad terug te denken. De stad heeft een paar prachtige plekken, en mooie uitzichten. Ik ben dan ook benieuwd wat jullie van mijn nieuwe video vinden.12 opmerkingen

 1. Salzburg staat zeker en vast nog op mijn verlanglijstje ivm Mozart. Leuke vlog!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk filmpje! Ik ben zelf nog nooit in Salzberg geweest. Wat bijzonder dat Mozart er heeft gewoond. Heel mooi om te zien lijkt mij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja het is zeker leuk om eens een kijkje te nemen, mozart zelf moet ook ergens begraven liggen bij een kerkje in de stad. Wij konden de plek echter niet vinden.

   Verwijderen
 3. Echt een hele mooie video!
  Je krijgt er een erg goeie impressie van, van hoe mooi de stad is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke vlog! Ziet er heel erg leuk en gezellig uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vakantie vlog! Nu heb ik echt zin om ook op vakantie te gaan! Het is helaas nog niet zeker vanwege onze nieuwe kitten maar we hopen wel weg te kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ahw een nieuwe kitten is ook heel leuk! :) komt vast wel goed.

   Verwijderen