21 juli 2016

VLOG | Het prachtige Wenen - vakantie Oostenrijk


Het mag alweer bijna een maand geleden zijn, toch blijft het leuk om er aan terug te denken. Ja, mijn tweede vlog is dan nu ook een feit. In deze vlog neem ik jullie mee naar één van de mooie steden van Oostenrijk, namelijk Wenen. Wenen is de hoofstad van Oostenrijk, en het is zeker een mooie stad om te bezoeken als je in het land bent.

Zelf wou ik dan ook graag naar het Hofburg, waar het Sissi museum ook zit. Dit museum is zeker een aanrader. Het gaat over de keizerin van vroeger, namelijk Keizerin Elizabeth, maar is ook wel bekend van de tv serie Sissi. In het museam kun je dan ook veel kleding bewonderen die ze zelf heeft gedragen. Ook het in het Hofburg zijn een paar prachtige kamers te bewonderen waar ze vroeger heeft gewoond.

Wenen is dan ook echt prachtig! Ook heb ik outfit foto's gemaakt in de stad, dit artikel is al online gekomen op mijn blog. Deze outfit post kun je hier vinden.Zijn jullie al eens naar de stad Wenen geweest?

12 opmerkingen

 1. ik ben er nog nooit geweest! Het lijkt me er wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga hem bekijken, ben er zelf nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig! :-) Ik ben er toen ik heel klein was (stiekem ben ik dat nog steeds) geweest. Echt prachtig!

  xoxo
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vaker vlogs doen!! Ik houd er zo van en je doet het goed. Het lijkt me leuk om daar eens naar toe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Kimberley! Wat fijn om te horen dat je ze leuk vind :) ik wil het zeker vaker gaan doen :)!

   Verwijderen
 5. Mag je zeker vaker doen! Ben er nog nooit geweest maar zoooo prachtig om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke vlog. Ziet er zo rustgevend uit in Wenen. Wil ik zo graag ook eens naartoe gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf! Wenen is nog steeds een van de mooiste steden waar ik ooit ben geweest! :)

  BeantwoordenVerwijderen