22 augustus 2016

Instagram Diary 17# | Prachtig bloemen boeket, rondvaart Groningen, Blogginglife.


Vandaag staat er dan ook weer een persoonlijk artikel online, namelijk de Instagram Diary! Dit is een terug kerend rubriek op mijn blog, met allemaal persoonlijke foto's van mijn eigen blog Instragram account @GlamviewNL. Als ik op dit moment tijdens het schrijven van deze diary via het raam naar buiten kijk, dan zie ik een sombere lucht, regen en dan denk ik gelijk aan de herfst. Waar is onze zomer gebleven? Hoewel, ze deze week hebben verspeld dat er een hittegolf aan zal kommen, ben ik benieuwd of het zo mag zijn. Het duurt niet lang meer, het herfst seizoen begint alweer in de maand September. Maar in deze Diary, neem ik jullie graag mee naar de foto's waar het heerlijk zomers weer was. Ik kreeg o.a. van mijn vriend een prachtig bloemen boeket, met mooie roze bloemen. Ook was mijn moeder jarig, en zijn we heerlijk uit eten geweest, en samen met mijn vriend heb ik genoten van een mooie rondvaart.Mijn moeder was jarig in Juli, en zijn daarom heerlijk wezen wokken. Samen met mijn ouders, broertje, en mijn vriend hebben we dan ook heerlijk genoten van al dat heerlijk eten. Altijd fijn om zelf te kunnen kiezen wat je wilt eten, of heerlijk je eigen groente en vlees kunt laten bakken met een sausje naar keuze. | Wij hebben twee katten, één daar van wil steeds graag naar buiten. De kat had de dag van zijn leven, de eerste keer buiten in een nieuw gebied, begon hij overal aan te snuffelen. | Van mijn vriend kreeg ik als verassing, een prachtig roze bloemen boeket! Zo lief! Roze is ook mijn favoriete kleur natuurlijk. | Een favoriete geur die ik heb, is het appeltje. Deze ruikt zo heerlijk! | Onze lieve hond |  Een terugblik aan het prachtige uitzicht van het Eagle nest. De vlog vind je hier.Bloggen is echt wat ik graag doe. Het is dan ook altijd fijn om op een vrije dag te gaan bloggen, de foto's maak ik altijd met mijn spiegelreflex camera. | Een terugblik aan de stad Salzburg. Deze stad was dan ook zo mooi om te bezoeken. Het uitzicht en de gebouwen waren dan ook heel mooi om te zien. De vlog van Salzburg vind je hier. | Een tijdje terug mocht ik deze prachtige tas van Calvin klein ontvangen van de webshop Duifhuizen tassen en koffers. Ik heb hem veel gedragen deze zomer, en het formaat is ideaal. | Een groot pakket van Herbalife kreeg ik binnen. Ik ben namelijk nu alweer een tijdje bezig met Herbalife. Voor mijn klanten heb ik dan ook weer veel op voorraad. Ben je benieuwd naar de producten van Herbalife? Neem dan gerust contact met mij op. | Weer highlights in mijn haar laten zetten. Mooi blond voor de zomer! | Ik ontving een product van Vichy, de Thermaal bronwater verstuiver. De review staat al online op mijn blog!


Onze lieve hond, heerlijk aan het genieten van het mooie weer buiten. | Herbalife heeft een nieuwe Maaltijd shake, de smaak framboos en blauwe bessen moest ik natuurlijk ook proberen. Ik vind hem dan ook echt lekker! | Samen met mijn lieve cutie | Op vakantie in Oostenrijk heb ik veel producten gekocht bij de DM winkel, waar onder deze Balea was gel. Deze was gel heeft een fijne geur van grapefruit! De review vind je op mijn blog. | Genieten van het mooie weer! | Samen met mijn vriend, heb ik een rondvaart gedaan in onze eigen stad. De rondvaart door Groningen was dan ook zeker een leuke activiteit om eens te doen. Ook kom je meer te weten over de stad zelf, heel interessant was het.

8 opmerkingen

 1. Erg mooie foto's! Dat Calvin Klein tasje ziet er echt super mooi uit! En wat een schattig hondje heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Ik vind je kleine tasje heel erg leuk! Ik heb er ook mee in m'n handen gestaan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Salzburg lijkt mij een hele mooie stad, ben er nog nooit geweest. Kan ook weer op mijn 2Travel lijstje haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een mooie stad, ook Wenen is trouwens een leuke aanrader!

   Verwijderen
 4. Super leuk om te zien! En wat een schattig hondje:-)

  BeantwoordenVerwijderen