Handige app ' Koken met aanbiedingen '

by - september 26, 2016


Hoe leuk is het om fijne inspiratie op te doen voor je ontbijt, lunch of avond eten. Toch kent iedereen het wel, de standaard maaltijden die je iedere week weer klaar maakt. Het is gewoon makkelijk. Maar eens iets nieuws proberen vind ik zelf dan ook vaak leuk om te doen. Thuis heb ik ook veel verschillende kookboeken op de plank staan, er staan een paar recepten die ik zeker nog in mijn gedachte heb om eens te maken. Hoewel je niet alleen via kookboeken inspiratie op kan doen, bestaan er tegenwoordig ook handige apps met recepten. Een tijdje terug kwam ik een handige app tegen, die ook veel fijne recepten heeft met ook een voordeel. De recepten die er in kommen te staan, worden aangegeven met de aanbiedingen van een bepaalde supermarkt die op het moment lopen. Als je van aanbiedingen houdt net als ik, dan is het ook zeker een ideale app om te gebruiken tijdens het doen van boodschappen.
Heel handig is vooral het opslaan van de recepten, in de recepten bundel op de app zelf. Zo kun je heel makkelijk je favoriete recepten weer te voorschijn halen. Wel heb je de kans dat niet bij alle boodschappen in je bewaar lijst, de aanbiedingen nog geleden op dat moment. Ben je aan het boodschappen doen in de winkel waar je altijd komt? In de app kun je zelf aangeven welke winkel het is, en zo wordt er elke dag een nieuw recept geplaatst die jij misschien wel eens wilt maken. De ingrediënten staan ook in het recept, zo heb je ook gelijk je boodschappen lijst bij de hand en de aanbieding is te zien die in die week loopt.

Zelf heb ik dan ook al een paar heerlijke recepten in mij bewaar bundel staan, en wil ze zeker eens gaan maken. Deze app wou ik dan ook graag met jullie delen, omdat het bovendien heel handig is voor een nieuwe maaltijd. Dit artikel is dan ook vanuit mijn eigen initiatief geschreven, en niet gesponsord.

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor een maaltijd?

You May Also Like

12 reacties

 1. Wat een goede tip zeg! Ik ga meteen even kijken, dit is net wat voor mij. Ik gebruik zelf heel vaak pinterest voor inspiratie, ik ben daar echt fan van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een handige app! Als ik op kamers ga, ga ik die zeker gebruiken :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me een ontzettend fijne app! En precies wat voor mij aangezien ik nooit weet wat we weer eens moeten eten haha
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga het aan manlief doorgeven. Die heeft standaard kookdienst bij ons thuis! Haha! Vet handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw wat super leuk ik vind vooral veel recepten op pinterest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pinterest is inderdaad ook een fijne site! Gebruik ik ook veel voor inspiratie.

   Verwijderen
 6. Nu ik op mezelf woon moet ik natuurlijk wel iets vaker op de aanbiedingen letten. Ik ga hier zeker even naar kijken want dit is onwijs handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Ziet er zeker handig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's Gea! En de app klinkt heel interessant. Nou ben ik zelf niet echt een fan van koken, maar als ik nieuwe gerechten kan maken vind ik het niet erg. Wellicht is deze app mijn redding hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen