10 oktober 2016

Glamview 4 Jaar! | Mijn blog verjaardag.


Het blijft ongelofelijk! Elk jaar die erbij komt, realiseer ik mij weer hoe gaaf het is. Ik ben mijn eigen blog gestart! Het is alweer vier jaar geleden (10 Oktober 2012), dat ik mijn eigen blog realiteit liet maken via Blogspot. In het begin vond ik het heel lastig om in mijn omgeving te vertellen dat ik een blog had. Waarom? Ja ik kan het mij niet meer voorstellen op dit moment, maar toch hoor ik veel van mede bloggers dat die ook bij hen voor komt. Wees vooral trots op wat jij zelf hebt waar kunnen maken, het is jou eigen stukje internet. Bovendien kun je het zien als jou eigen onderneming, en dat is het zeker!

Je kunt het bloggen zeker zien als een ondernemen, je komt namelijk ook met bedrijven in aanmerking. En achter de schermen ben je ook volop bezig met mail beantwoorden, inspiratie op doen, fotograferen, en bovendien veel regelen. Bloggen is niet zomaar wat, maar zeker iets waar je trots op mag zijn! Bloggen blijft voor mij echt een hele leuke manier van creatief zijn, en anderen blijven inspireren. Een eigen aanvulling geven, is het leukste wat er is, en je bent er zelf baas over.

In het begin van mijn blog periode, heb ik minder artikelen online weten te plaatsen als op dit moment. Ik zie het bloggen ook als een hobby, een fijn manier van: 'Niks moet, maar alles mag!'. Dit houdt ik altijd goed in mijn gedachten. Wel als je iets wil bereiken, moet je er zeker wat voor doen. Op dit moment wil ik daarom ook gaan groeien in de statistieken, meer bezoekers proberen te krijgen. Dit gaat namelijk op dit moment heel fijn! Naast dat ik het vaak zeker druk heb met twee banen, een studie, en natuurlijk niet te vergeten mijn prive leven. Plannen is zeker een punt, waar ik zeker wat meer mee wil gaan doen. Ik neem soms voor mezelf te veel hooi op de vork, en dat is nergens voor nodig. Ik probeer het bloggen daarom ook op één dag te doen, waarbij meerdere artikels in het schema kunnen verwerkt worden voor de aankomende dagen. Ik zal op dit moment twee artikel tot drie per week plaatsen. Lukt dit echter niet? Dan is dat helaas zo, en hopelijk respecteren jullie dit ook. Ik wil namelijk ook zeker niet dat de kwaliteit van mijn artikels achteruit gaan, omdat er iets online moet zijn.

Ik blijf zeker bloggen! Ja, ik zou zeker niet weten wat ik zonder mijn leuke blog moet. Het blijft voor mij zo fijn om mee bezig te zijn wekelijks, en anders wel dagelijks. Het zien dat vanaf het begin van mijn blog zoveel is veranderd, en ik veel heb geleerd! De vooruit gang van alles, wat ik heb mee gemaakt in mijn blog carrière is echt fantastisch! Ook dit jaar heb ik mijn blog weten te verbreden met een YouTube kanaal er naast, een leuke combinatie is het zeker geworden. Video's maken vind ik ook echt super leuk om te doen! Heb je leuke ideeën voor video's of leuke artikelen? Laat het mij gerust weten. Mijn blog en ik blijven groeien.. Liefs Gea.

Natuurlijk wil ik iedere lieve bezoeker, en volger bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Het doet mij zeker goed om zoveel leuke reacties te krijgen! Door jullie blijft mede het bloggen leuk om te doen. PS, er zal binnenkort ook eens een leuke winactie voorbij komen op mijn blog. Houdt mijn blog en social media dus zeker in de gaten!
Foto bron: Rechtenvrije foto van Pixabay.com

36 opmerkingen

 1. Ik heb je natuurlijk al gefeliciteerd maar nogmaals gefeliciteerd Gea!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En zeker blijven bloggen inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, 4 jaar dat is al best wel lang! Erg knap dat je dit zo lang en goed vol kan houden! Ga zo door!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vier jaar!? Wauw wat een mooie tijd zeg. Tof te lezen dat je het nog steeds zo leuk vind. Zeker doorgaan! :D Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. van harte gefeliciteerd! ga vooral lekker door <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ah wat leuk! gefeliciteerd met je blogverjaardag <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaauw, vier jaar. You go girl! Onwijs gefeliciteerd! En ik herken me best wel in je verhaal hoor, ik vind het nog steeds wel af en toe moeilijk om te vertellen dat ik blog, maar ik houd het ook niet geheim. Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ja het is wel een voorkomend verhaal die veel bloggers hebben. Toch mag je best trots zijn op wat je hebt bereikt.

   Verwijderen
 8. Vier jaar alweer, jeetje wat gaat dat snel allemaal zeg! Ga zo door en gefeliciteerd x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nogmaals gefeliciteerd met je blogbaby Gea! Wow, 4 jaar is al een aardig lange tijd. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Whoehoee! Super leuk:-)
  Wat een onwijs mooie blog heb je, en wat een tijd al.. 4 jaar ! Op naar de volgende 4.
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Florentine! Echt heel leuk om te lezen dat je mijn blog leuk vind. Vier jaar is inderdaad een hele poos al.

   Verwijderen
 11. Heel knap Gea! Je doet het geweldig :) tip: misschien kun je af en toe even kijken naar hoe een zin loopt, soms moet ik het namelijk twee of drie keer lezen (niet lullig bedoeld!) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inderdaad soms best moeite met het opbouwen van een zin. Dit is altijd nog een grote les voor mij. bedankt voor de tip. ;)

   Verwijderen
 12. Gefeliciteerd met je blogjaardag! Dat is een hele tijd! Nog vele jaren, dat je het maar altijd met plezier mag blijven doen!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd! Wat super lang 4 jaar zeg, en wat een doorzettingsvermogen en plezier in het bloggen zal je moeten hebben! Be proud!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je dat heb je zeker nodig, soms heb je wel eens een dip, maar je er door heen zetten als je het echt leuk vind vooral door gaan!

   Verwijderen
 14. Gefeliciteerd. Grappig dat je de eerste maanden ook een vreemd gevoel had anderen te vertellen over je blog. Ik herken dat. Mooi dat je bent doorgegaan, het ziet er prachtig uit. Ik ben nog een beetje nieuw op je blog, maar ik ga een beetje terugbladeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik denk dat iedereen dat wel herkend, je laat wel een stukje van je privé leven ook zien. Ook kunnen sommige mensen gek reageren, maar toch moet je doen wat je zelf leuk vindt toch :)

   Verwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Waauw! Proficiat met het 4-jarige bestaan van je blog! Keep going, zou 'k zo zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hieper de piep, hoera! Hieper de piep, hoera! Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Op naar de vijf jaar! Maar zo te lezen gaat je dat lukken :-)

  BeantwoordenVerwijderen