Ik ben zelf het type vrouw, die elke dag het liefst een mooie lipstick draagt. Zo ben ik zeker van mening, dat een lipstick een make-up look, of zelfs een outfit helemaal kan afmaken! Door het jaar, heen, veranderd onze kleur keuze dan ook enorm. Aangezien er bij elk seizoen prachtige lipstick kleuren passen, of er een behoefte gecreëerd wordt voor een bepaalde kleur. Op dit moment zitten wij volop in het najaar (herfst), en pak ik zelf graag de donkere lipstick kleuren tevoorschijn uit mijn make-up stash. In dit artikel deel ik dan ook graag, mijn meest favoriete lipstick kleuren voor het najaar.

Mijn favoriete lipstick kleuren voor het najaar
Mijn make-up stash verschilt dan ook enorm, van budget tot high end producten. Mijn duurste en meest favoriete lipstick is dan ook, YSL Rose Dahlia! Deze heb ik dan ook al een ruime tijd in mijn stash, en draag ik het liefst het gehele jaar door. Verder heb ik merken als Yves Rocher, Max&more, Essence, Catrice, Mac en nog veel meer.

Mijn favoriete lipstick kleuren voor het najaar
Rode kleuren vind ik in het najaar echt prachtig om te dragen. Zo kunnen ze ook zeker prima voor een feestje, en zelfs voor de feestdagen die over een paar maand alweer voor de deur staan. Het geeft een chique uitstraling, en past over het algemeen bij veel leuke outfits. Toch staat hier boven ook en ultieme favoriet die juist een berry rood, paarse kleur heeft! Namelijk de lipstick van Yves Rocher. De merken en kleuren uit mijn stash, van links naar rechts:
Essence – On the catwalk / Yves Rocher –  framboise / Cien – Bordeaux / Max&More – Rose Red.
Mijn favoriete lipstick kleuren voor het najaar
Ook de lipstick kleur roze, vind ik prachtig voor het najaar! Een mooi zacht alledaagse kleurtje, is prima voor een simpele make-up look, en is zeker niet saai. Als je niet wil gaan voor een felle kleur dan is roze zeker een goede vervanger. Ook de bruine nude kleuren doen het goed door het hele jaar, zo ook een favoriet van Max&more. Op de foto lijkt de lipstick rood, maar in de werkelijkheid is het een mooie bruine nude kleur. Mijn ultieme favoriet die ik altijd weet te pakken is de lipstick van YSL! Deze kleur staat altijd goed, ook krijg ik altijd veel leuke complimenten als ik hem draag. Van links naar rechts:
YSL – Rose Dahlia / Wibo – 01 / Max&More – Perfect Nude
Mijn favoriete lipstick kleuren voor het najaar
Dit waren een paar van mijn favoriete najaar lipsticks. Zo als jullie zien heb ik veel verschillende merken, en verschilt het zeker met budget en High end. Toch blijf ik altijd veel budget make-up kopen, aangezien ik ook heel blij wordt van het merk Essence!
Welke kleuren lipstick dragen jullie het liefst in het najaar?
liefs gea van glamview

15 Reacties

  1. wat een super mooie foto's heb je gemaakt! ik draag echt van alles in de herfst, het kan verschillen met een felle lipstick op een zonnige dag of een iets donkerdere tint op een grauwe dag.

    1. Bedankt Janine! Fijn om te horen dat je de foto's leuk vind 🙂 Ik herken zeker jou woorden! haha ^^ Het heeft inderdaad vaak met stemming ook te maken.

  2. Wat maak jij toch een prachtige foto's Gea, ik ben helemaal geen lipstick fan maar van deze foto's ga ik bijna naar de winkel rennen!

    1. Bedankt Anne! Heel fijn om te horen dat je ze mooi vind 🙂 klinkt goed dat ik je toch bijna kan overhalen om een lipstick te kopen 🙂 haha

  3. Oeh la la, wat een mooie frisse kleurtjes! Helaas staan dit soort tinten mijn niet zo geweldig 🙁 Ik ben meer van de donkere bruintinten en nude tinten. Ehh, eigenlijk in alle seizoenen van het jaar, haha! Zo af en toe maak ik een uitstapje naar een andere tint.

  4. Wat een mooie foto's! Ik houd ook heel erg van donkere kleuren. Ik ben dan ook superblij met mijn nieuwe MAC Diva en met de berrykleurige lipstick uit de StyleTone Box. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *